More

  Koop een zo goed als nieuwe MacBook Air 13 uit 2017 voor minder dan $ 350 |

  Apple herdefinieerde het laptopspel in 2008 met de MacBook Air, een buitengewoon dunne en lichte laptop die solide prestaties en een indrukwekkende batterijduur leverde. De Air is sindsdien alleen maar beter geworden in de deacde-plus, vooral sinds Apple zijn eigen silicium begon te ontwikkelen.

  Zoals vaak het geval is met de jaarlijkse releases van Apple, is het verleidelijk om te springen voor de nieuwste, slimste en meest dure optie. Hoewel bekend is dat Apple zijn producten uiteindelijk overbodig maakt, blijven oudere MacBook Air-modellen perfect goede opties. En als je refurbished koopt, kun je bijzonder sterke deals vinden. Neem bijvoorbeeld deze gerenoveerde 13,3-inch MacBook Air, die in zo goed als nieuwe staat verkrijgbaar is voor een lagere prijs.

  Dit model uit 2017 heeft een classificatie “B”, wat betekent dat u alleen kleine oppervlakkige oneffenheden aan de buitenkant; de kerncomponenten zijn helemaal in orde. De MacBook Air is voorzien van een Haswell Intel Core i5-processor, 4 GB RAM, 128 GB opslagruimte en geïntegreerde Intel HD-graphics. Als je gewoon op zoek bent naar een eenvoudige computer om te werken, kijken en af ​​en toe te spelen, dan is dit een uitstekende optie.

  De flinterdunne aluminium behuizing maakt de MacBook Air lichtgewicht en handig voor op reis of voor woon-werkverkeer. Combineer dat met een batterijduur van 12 uur en je hebt een extreem draagbare laptop die een hele werkdag mee kan zonder dat je hem hoeft aan te sluiten. Met een geïntegreerde 720p FaceTime-webcam is hij geweldig om verbonden te blijven via Zoom, terwijl de 13,3- inch breedbeeldscherm geeft uw media en virtuele vergaderingen kristalhelder weer. Ten slotte biedt de MacBook Air ook Bluetooth 4.0 om verbinding te maken met je draadloze apparaten.

  Als je een goede werkcomputer nodig hebt die je niet teleurstelt of de bank kapot maakt, is deze gerenoveerde Apple MacBook Air uit 2017 is een prima optie. Op dit moment wordt het geleverd met een reisetui en een AC-oplader voor slechts $ 330, een daling van $ 1.199.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden over de nieuwste koptelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]