More

  Het besturingssysteem van Analogue Pocket is bedoeld als het ‘definitieve’ platform voor retro-games |

  De Pocket-handheld van Analog zal pas eind dit jaar arriveren, maar het bedrijf gokt erop dat de software het wachten waard zal zijn. TechCrunch merkt op dat het bedrijf AnalogueOS heeft gedetailleerd, het platform waarop de Pocket en toekomstige analoge apparaten zullen draaien – en het wordt gepresenteerd als niets minder dan het “definitieve” besturingssysteem voor retro-games, een manier om klassiekers te presenteren die niet altijd de vriendelijkste behandeling hebben gekregen.

  In plaats van alleen cartridge-spellen te spelen, zullen de Pocket en toekomstige hardware gebruikmaken van een bibliotheek die alle nuttige gegevens over een game biedt, variërend van boxart en uitgeversgegevens tot handleidingen. Plaats een cartridge en je leert over die specifieke versie van een game. Je weet misschien of je bijvoorbeeld een Nintendo World Championship-kar of een bootleg hebt gescoord. Die database helpt je op zijn beurt door je bibliotheek te bladeren en zelfs “afspeellijsten” te maken om te delen met mede-nostalgische gamers (die dezelfde cartridges kunnen kopen).

  AnalogueOS houdt ook je speeltijd bij. en laat u de bedieningselementen opnieuw toewijzen of Bluetooth-gamepads inschakelen. De Pocket maakt opslagstatussen mogelijk voor cartridgespellen, wat handig kan zijn als je de originele ervaring van een thandheld probeert na te bootsen.

  Deze benadering is bedoeld voor een bepaalde variëteit aan retro-gamers die zich richten op fysieke kopieën en authenticiteit . Het is niet zo handig als de digitale downloads van bijvoorbeeld het Switch Online Expansion Pack. Als het echter lukt, kan het de categorie opschudden. Veel van de informatie voor vintage games is verspreid over websites, code en zelfs boeken. Analoog zou al die kennis op een centrale locatie kunnen plaatsen, zij het een die beperkt is tot de meest toegewijde spelers.

  Introductie van analoog besturingssysteem.

  Analoog besturingssysteem is het begin van iets groots. In de kern is Analogue OS speciaal gebouwd voor het verkennen en vieren van de hele geschiedenis van videogames. Ontworpen als het definitieve, wetenschappelijke besturingssysteem voor het spelen en ervaren van het hele medium. pic.twitter.com/1YOvgij2V6

  — Analoog (@analoog) 16 oktober 2021

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]