More

  Gametrailer ‘Suicide Squad’ laat zien waarom je de Justice League uitschakelt |

  Het is meer dan een jaar geleden dat Rocksteady en Warner Bros. hun Suicide Squad-game onthulden, maar nu zijn ze eindelijk klaar om nog een kijkje te nemen, misschien niet degene die je verwachtte. Ze hebben een verhaaltrailer uitgebracht voor Suicide Squad: Kill the Justice League die de vorming van Task Force X laat zien en uitlegt waarom jouw groep superschurken (Harley Quinn, Captain Boomerang, Deadshot en King Shark) enkele van de grootste helden van de aarde moet vernietigen .

  Het blijkt dat Brainiac de Justice League heeft bezeten en helden gebruikt om verwoesting aan te richten. De Task Force is de eerste eenheid die Metropolis levend bereikt, zoals X-organisator Amanda Waller uitlegt. Het is ook duidelijk dat Harley en de bemanning niet bepaald enthousiaste vrijwilligers zijn, omdat hun hoofden “tikken”. Superman, Green Lantern en The Flash krijgen ook wat aandacht in de trailer, en zelfs The Penguin maakt een ongewone cameo-optreden.

  Er zit helaas geen gameplay in deze trailer, en de ontwikkelaars hebben zich niet gecommitteerd aan een meer specifieke releasedatum dan “2022” voor de pc-, PS5- en Xbox Series X/S-versies. Toch geeft dit je een beter idee van wat je kunt verwachten: veel geestige scherts, een wereld die op zijn kop staat en een bijna nonchalante benadering van geweld. De belangrijkste vraag is simpelweg of Rocksteady kan voortbouwen op de reputatie van zijn Batman-games en actie kan leveren die vergelijkbaar is met deze teaserbeelden.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege je privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]