More

  Word een Python-programmeur met deze door experts geleide bundel van $ 29 |

  Op zoek naar een manier om je carrière in de techniek een boost te geven? Probeer Python te leren, een populaire programmeertaal die door professionals over de hele wereld wordt gebruikt. Van het bouwen van websites en software tot het analyseren van gegevens en het automatiseren van activiteiten, er is geen gebrek aan taken die u met Python kunt voltooien. Niet alleen zal het leren van deze programmeervaardigheden je een competitievere baan (of promotie)kandidaat maken, maar ze zullen je ook helpen om een ​​hoger salaris te krijgen.

  Je hoeft geen beroep te doen op je toekomstig salaris om ook een opleiding te volgen. Koop de Python Programming & Git Certification Bundle voor slechts $29 (iets meer dan $3 per cursus) en begin vandaag nog met leren. Deze negen best beoordeelde cursussen leiden je van beginner tot expert, en begeleiden je bij het schrijven van schone code in Python en het navigeren door de GitHub open source-community.

  Heb je nog nooit eerder in Python gewerkt? Geen probleem. Of je nu een junior ontwikkelaar of een ondernemer bent, deze inleiding tot ontwikkeling en programmeren heeft je gedekt. Begin met lessen op beginnersniveau over Python, inclusief praktische instructie met toegang tot het Python Lab. Leer werken met verschillende datatypes, CSV-bestanden en pakketten. Ga verder met intel op virtuele Python-omgevingen en het werken met meerdere pakketten – evenals objectgeoriënteerd programmeren – en haal vaardigheden weg die van toepassing zijn op echte projecten.

  Naast het verkrijgen van een diep begrip van fundamentele concepten in Python, krijg je ook een voorsprong op het begrijpen van de code van andere mensen (een belangrijke vaardigheid op elke werkplek). Tegen de tijd dat je de geavanceerde lessen hebt voltooid, ben je klaar om je eigen geavanceerde applicaties met Python te maken.

  Deze uitgebreide cursusbundel bevat ook meer dan alleen Python-programmering. Krijg scholing in Git, van het beheren van nieuwe en bestaande bestanden tot het uploaden van uw code naar de cloud via GitHub en nog veel meer. Je leert ook de basisprincipes van dataserialisatietaal YAML, wat waardevolle kennis is voor insiders uit de branche die werken aan configuratiebeheer, webservicecommunicatie en meer.

  Leer dezelfde informatie die wordt gegeven in dure cursussen, inclusief die op hogescholen en universiteiten, voor een fractie van de kosten en in je eigen tijd. Ontvang de Python Programming & Git-certificeringsbundel voor $ 29, of iets meer dan $ 3 per cursus.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden over de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]