More

  Steam verbiedt games die cryptocurrency en NFT-handel mogelijk maken |

  Steam staat geen games meer toe die NFT (non-fungible token) en cryptocurrency-handel via de blockchain mogelijk maken. Steam’s onboarding-pagina voor Steamworks-gebruikers en -partners stelt nu dat ze geen “applicaties gebouwd op blockchain-technologie die cryptocurrencies of NFT’s uitgeven of toestaan” op Steam moeten publiceren. De regel is ergens na 6 oktober toegevoegd, volgens een versie van de pagina die door Google in de cache is opgeslagen.

  Sommige ontwikkelaars hebben zich uitgesproken over de regel. SpacePirate Games, de studio achter een sci-fi actie-avonturentitel genaamd Age of Rust, zei dat Valve blockchain-games opstartte vanaf Steam “omdat NFT’s waarde hebben”. Sommige puzzels in Age of Rust, dat in ontwikkeling is, belonen spelers met NFT’s als prestaties. “Het standpunt van Steam is dat items waarde hebben en ze staan ​​geen items toe die echte waarde kunnen hebben op hun platform”, zei SpacePirate. De ontwikkelaar is van plan de game ergens anders te publiceren.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege je privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  Het is onduidelijk hoeveel games die al op Steam staan, worden beïnvloed. Zoeken naar “NFT” en “crypto” levert respectievelijk 14 en 64 resultaten op. Niet al deze laten echter noodzakelijkerwijs real-world handel toe. Met Crypto Mining Simulator kun je bijvoorbeeld doen alsof je cryptocurrency aan het delven bent, wat klinkt als een lachertje.

  heeft contact opgenomen met Steam voor meer details over deze regel, inclusief waarom deze is ingevoerd. NFT oplichting bestaat, en tenzij je weet wat je doet, is het niet moeilijk om verbrand te worden in cryptohandel. Dat gezegd hebbende, laat Valve mensen virtuele goederen inwisselen voor Steam Wallet-fondsen via de gemeenschapsmarkt, dus de overtuiging van SpacePirate dat Steam geen items met echte waarde toestaat, houdt niet helemaal stand.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]