More

  Roblox biedt gelaagde kleding en gezichtsgebaren voor meer realistische avatars |

  Roblox wil zijn avatars er minder blokkerig en realistischer uit laten zien, en het heeft een aantal visuele updates aangekondigd die bedoeld zijn om dat doel te bereiken tijdens zijn jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie. Een van die veranderingen is gelaagde kleding, waar het al sinds 2020 aan werkt. Hiermee kan elk type personagemodel worden uitgerust met gelaagde kledingitems. TechCrunch legt uit dat de functie ervoor zorgt dat kledingstukken op avatars passen en op natuurlijke wijze om hen heen draperen, of ze nu mens- of dinosaurusvormig zijn. Op dit moment hebben spelers alleen toegang tot de functie in de bètaversie van de avatar-editor van Roblox Studio en het is onduidelijk wanneer deze op grotere schaal beschikbaar zal zijn.

  Hier is een voorbeeld van hoe 3D gelaagde kleding eruit zal zien in de Roblox Avatar Editor. #RDC2021 pic.twitter.com/wjYLNS0Ntn

  — Bloxy Nieuws | #RDC2021 (@Bloxy_News) 14 oktober 2021

  Roblox CEO David Baszucki zei tijdens de keynote:

  “Zelfidentiteit is een cruciale pijler van de metaverse, en de mogelijkheid om je kleding precies aan te passen aan je unieke avatar staat voorop in persoonlijke expressie”

  Roblox heeft ook een functie aangekondigd genaamd Dynamic Heads die gezichtsanimaties voor avatars kan bieden. De animaties kunnen worden gekoppeld aan gezichtsherkenning, zodat de mond van het personage meebeweegt met zijn woorden. TechCrunch zegt dat de functie mogelijk is gemaakt door de overname door het bedrijf van digitale avatar-startup Loom.ai vorig jaar.

  Het zal echter lang duren voordat gezichtsanimaties een officieel onderdeel van het spel worden — Roblox heeft ontwikkelaars er momenteel alleen toegang toe gegeven, zodat ze ermee kunnen spelen en het kunnen testen. “Deze releases vertegenwoordigen belangrijke opstapjes in een lange reeks innovaties om de expressiviteit en combinatoriek in de metaverse te verbeteren”, schreef Daniel Sturman, Chief Technology Officer voor Roblox, in zijn samenvatting van het evenement.

  Roblox heeft duizenden manieren om jezelf uit te drukken. Dynamic Heads is een eerste stap naar reactieve gezichtsuitdrukkingen die ervoor zorgen dat gesprekken binnen de #metaverse net zo echt aanvoelen als daarbuiten.
  ▶ https://t.co/3X0nJZfnu2#RDC2021 pic.twitter.com/g5JMTKNDMy

  — Roblox (@Roblox) 14 oktober 2021

  Naast de experimentele avatarfuncties heeft Roblox heeft aangekondigd dat het makers ook een nieuwe manier biedt om geld te verdienen. Creators kunnen items die ze hebben ontworpen voor een beperkte tijd op de markt brengen, waardoor ze verzamelobjecten worden met een hogere waarde dan de andere goederen die ze in de game verkopen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]