More

  Nintendo’s Switch Online ‘Expansion Pack’ kost $ 50 per jaar |

  Nintendo hield vanmorgen een Direct-videopresentatie waarin twee belangrijke updates voor Animal Crossing: New Horizons werden aangekondigd. De ene is een gratis stukje DLC en de andere is een betaalde uitbreiding van $ 25, genaamd Happy Home Paradise. Onverwacht gebruikte Nintendo deze aankondiging om de prijs van het aankomende Switch Online “uitbreidingspakket” te onthullen. De service, die klassieke N64- en Sega Genesis-games toevoegt aan het bestaande Switch Online-aanbod, kost $ 50 per jaar of $ 80 voor een gezinsabonnement. Deze uitbreiding geeft toegang tot de Happy Home Paradise DLC van $ 25, dus als je een Animal Crossing: New Horizons-speler bent, is het alsof je de rest van de voordelen van het uitbreidingspakket krijgt voor $ 5.

  Nintendo niet zeggen wanneer het uitbreidingspakket live zou gaan. Maar zowel Happy Home Paradise als de gratis update voor New Horizons komen op 5 november aan, dus het is veilig om te zeggen dat de nieuwe online service dan ook beschikbaar zou moeten zijn. Het bedrijf had eerder gezegd dat het in oktober van start zou gaan, maar sindsdien hebben we geen details meer gehoord. Er zijn meer details over het uitbreidingspakket op de Nintendo-site, maar er staat nog steeds dat het “binnenkort” komt.

  [Aankondiging]
  Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise zal ook worden opgenomen als onderdeel van een #NintendoSwitchOnline + Expansion Pass-lidmaatschap!

  Meer informatie; https://t.co/OAQxiyOpj1 pic.twitter.com/HSk07X1j6L

  — Isabelle (@animalcrossing) 15 oktober 2021

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]