More

  Je kunt de Xbox Series X Mini koelkast pre-orderen op 19 oktober |

  Zoals beloofd, zal Microsoft zijn Xbox Series X Mini-koelkast op tijd voor de feestdagen uitleveren. Het bedrijf zei dat de koelkast $ 100 kost en dat de pre-orders op 19 oktober beginnen. Het wordt in december verzonden.

  De minikoelkast heeft zijn wortels in een afbeelding die Xbox heeft getweet om de schaal van de Xbox Series X te laten zien ten opzichte van een grote koelkast. Microsoft heeft vorig jaar zelfs een koelkast van 1,8 meter gemaakt om de lancering van de console te promoten. Nu, na een Twitter-strijd om de overwinning van het merk, is een miniversie van de koelkast iets dat je echt kunt kopen.

  Het moment waar jullie allemaal op hebben gewacht.

  Pre-order begint voor de Xbox Series X ‘Mini Fridge’ op 19 oktober: https://t.co/XcjfXqYnpy #XboxandChill ❄️ pic. twitter.com/gOl2Qf0ZSi

  — Xbox (@Xbox) 15 oktober 2021

  Microsoft werkte samen met merchandisefabrikant Ukonic! op de minikoelkast, die LED’s heeft en een ontwerp dat past bij de Xbox Series X. Het kleine apparaat kan maximaal 12 blikjes van je favoriete energiedrank of een andere drank bevatten. Er is ook wat ruimte in de planken van de deur voor snacks. Er wordt een gelijkstroomadapter meegeleverd en er is een USB-poort, wat handig kan zijn om je Xbox draadloze controller op te laden.

  De minikoelkast zal via Target in de VS en Canada verkrijgbaar zijn. Mensen in het VK kunnen het voor £ 90 bij Game kopen. De koelkast wordt vanaf het begin ook verzonden in Frankrijk, Duitsland, Italië, Ierland, Spanje, Nederland en Polen. Microsoft is van plan om de Xbox Mini-koelkast volgend jaar naar meer markten te brengen, maar waar en wanneer hangt af van wettelijke goedkeuringen en beperkingen in elk land.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]