More

  Clubhouse heeft een nieuwe hoogwaardige audio-optie voor muzikanten |

  Clubhouse heeft bewezen een grote hit te zijn bij muzikanten, door hen te helpen materiaal uit te proberen op een publiek en zelfs virale hits te creëren. Nu wordt de site steeds nuttiger voor bands en zangers met een nieuwe functie genaamd muziekmodus, kondigde het bedrijf aan in een blogpost.

  De nieuwe modus verschijnt in het menu met drie stippen onder “audiokwaliteit”, met een nieuwe selectie genaamd “muziek”. Clubhouse onthulde geen van de audiospecificaties, maar zei dat het gebruikers in staat stelt om met hoge kwaliteit in stereo uit te zenden. “Je kunt ook professionele audioapparatuur gebruiken voor je optreden, zoals externe USB-microfoons of mengborden”, schreef het. Gebruikers kunnen de modus ook toevoegen aan vooraf opgenomen clips, “dus alle fragmenten die je deelt van artiesten die de muziekmodus gebruiken, zullen ook geweldig klinken”, aldus Clubhouse.

  De nieuwe functie is de tweede boost aan de geluidskwaliteit van de afgelopen maanden. Eind augustus voegde Clubhouse ruimtelijke audio toe om meer meeslepende audiochats te creëren, waardoor de stemmen van de sprekers uit verschillende delen van de kamer kwamen.

  Samen met de muziekmodus heeft Clubhouse een aantal nieuwe tweaks uitgerold, waarbij de zoekbalk naar de bovenkant van de feed is verplaatst en gebruikers naar elkaar kunnen zwaaien via de zoekbalk, om te beginnen op iOS . De nieuwe functies zullen eerst naar iOS worden uitgerold, “met Android als een snelle opvolger”, schreef het bedrijf.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]