More

  Alienware viert zijn 25e verjaardag met een opnieuw ontworpen vlaggenschip voor gaming-desktops |

  Alienware begon 25 jaar geleden in een garage in de buurt van Miami, en het merk dat eigendom is van Dell viert de mijlpaalverjaardag met een stijlvolle gaming-pc. Het nieuwste Aurora-systeem heeft een opnieuw ontworpen chassis met extra interne ruimte en een efficiëntere luchtstroom, en het zou stiller moeten werken.

  Het open-air Legend 2.0-chassis verhoogt het interne volume met 50 procent in vergelijking met Aurora R12 of R10 zonder grote veranderingen in de totale grootte van de machine, zegt Alienware. Je hebt geen gereedschap nodig om de shell te openen, dus je hebt gemakkelijker toegang tot de componenten. Er is een optioneel transparant zijpaneel, zodat je naar binnen kunt kijken en een moederbord kunt zien verlicht met maximaal acht zones van AlienFX-verlichting. Daarnaast biedt Alienware ook een optionele magnetische kabelafdekking om de achterkant van het systeem op orde te houden.

  dims?image_uri=https%3A %2F%2Fs.yimg.comAlienware

  Als onderdeel van het herontwerp richtte Alienware zich op het verbeteren van de luchtstroom. Elk systeem heeft twee 120 mm ventilatoren, een inlaat en een uitlaat. Afhankelijk van de configuratie kan Alienware nog een of twee ventilatoren toevoegen: eerst een tweede inlaat en vervolgens, indien nodig, een uitlaat aan de bovenkant. Aangezien dit een Aurora-systeem is, zijn er natuurlijk ook opties voor vloeistofkoeling.

  Naast het koel houden van je systeem terwijl je games op maximale instellingen speelt, zegt Alienware dat de ventilatoren de pc stiller kunnen maken. Vergeleken met het systeem van de vorige generatie, beweert het merk dat de nieuwe Aurora tot 16 procent stiller is wanneer hij inactief is en tot negen procent minder lawaaierig tijdens CPU-intensieve taken. Tijdens het overklokken kan de pc tot 15 procent minder geluid maken. Bovendien zegt Alienware dat de pc vijf procent betere grafische prestaties kan bieden in vergelijking met de Aurora R12.

  Er zijn twee kleuropties voor de Aurora: Lunar Light en Dark Side of the Moon. Met andere woorden, wit en zwart. Alienware zal later dit najaar meer details onthullen over de specificaties, prijzen en beschikbaarheid.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]