More

  WhatsApp begint met het uitrollen van end-to-end-encryptie voor chatback-ups |

  Array

  Het wachten is voorbij. Het is nu mogelijk om je WhatsApp-chatgeschiedenis te versleutelen op zowel Android als iOS, maakte Facebook-CEO Mark Zuckerberg donderdag bekend. Het bedrijf is van plan de functie langzaam uit te rollen om ervoor te zorgen dat alle gebruikers een consistente en betrouwbare ervaring kunnen bieden.

  Als je echter eenmaal toegang hebt tot de functie, kun je je back-ups beveiligen voordat ze op je pad komen. iCloud of Google Drive. Op dat moment heeft WhatsApp noch uw cloudserviceprovider toegang tot de bestanden. Het is ook vermeldenswaard dat u uw back-ups niet kunt herstellen als u ooit de 64-cijferige coderingssleutel verliest die uw chatlogboeken beveiligt. Dat gezegd hebbende, is het ook mogelijk om je back-ups te beveiligen met een wachtwoord, in welk geval je het kunt herstellen als je het ooit kwijtraakt.

  Hoewel WhatsApp gebruikers sinds 2016 toestaat elkaar veilig berichten te sturen, is het pas begonnen het testen van versleutelde back-ups eerder dit jaar. Met de aankondiging van vandaag zei het bedrijf dat het de laatste stap heeft gezet in de richting van het bieden van een volledige end-to-end versleutelde berichtenervaring.

  Het is de moeite waard erop te wijzen dat end-to-end-codering niet garandeert dat uw privacy volledig wordt beschermd. Volgens een in augustus gepubliceerd rapport The Information, was Facebook op zoek naar een AI die versleutelde gegevens kon analyseren zonder deze te hoeven ontsleutelen, zodat het advertenties kon weergeven op basis van die informatie. Het hoofd van WhatsApp ontkende het rapport, maar het herinnert ons eraan dat privacy meer is dan alleen het bestaan ​​van end-to-end-encryptie.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]