More

  Wat te verwachten van Apple’s ‘Unleashed’-evenement op 18 oktober |

  Array

  Op 18 oktober houdt Apple zijn tweede evenement van de herfst en waarschijnlijk het laatste evenement van het jaar. De uitnodiging die het bedrijf deze keer heeft verzonden, geeft geen hints over welke aankondigingen we kunnen verwachten, maar dankzij een verscheidenheid aan lekken en rapporten hebben we een aantal goede ideeën over wat het zal laten zien.

  MacBook Pro

  Apple 16-inchPro (2019) wijzen op nieuwe 14- en 16-inch MacBook Pro-modellen die het evenement headlinen. Apple zal naar verluidt de klok terugdraaien op zijn vlaggenschip-laptop, waardoor veel van de ontwerpkenmerken die de lijn sinds eind 2016 hebben bepaald, ongedaan worden gemaakt. MagSafe komt mogelijk weer op tafel, evenals een HDMI-poort en SD-kaartsleuf. Oh, en de Touch Bar krijgt blijkbaar de bijl, met een standaard set functietoetsen om de OLED-strip te vervangen.

  Buiten die veranderingen zal de nieuwe MacBook Pro naar verwachting dunnere randen hebben. Volgens display-analist Ross Young zou het zelfs kunnen worden geleverd met een mini-LED-paneel dat het scherm op 120 Hz kan verversen.

  Daarnaast zijn er berichten dat de 14- en 16-inch modellen maximale resoluties van 3.024 x 1.964 en 3.456 x 2.224 ondersteunen, wat een belangrijke upgrade zou zijn ten opzichte van de huidige 13- en 16-inch MacBook Pro’s. < p lang="en" dir="ltr" xml:lang="en">Ja, nieuwe 14″ en 16″ MacBook Pro’s zullen miniLED’s hebben en we denken dat ze ook 120Hz verversing zullen hebben.— Ross Young ( @DSCCRoss) 12 oktober 2021

  Intern zal de MacBook Pro naar verluidt het nieuwste systeem-op-een-chip van Apple bevatten, mogelijk de M1X genoemd. Volgens een recent rapport van Bloomberg’s Mark Gurman zullen er twee varianten van de M1X zijn, waarbij het grootste verschil tussen de twee neerkomt op het aantal grafische cores dat ze tot hun beschikking hebben. Naast het leveren van snellere prestaties dan de M1, zou de nieuwe chip ondersteuning kunnen bieden voor maximaal 32 GB RAM, waardoor hij veel beter geschikt is voor werk zoals codering en videobewerking.

  Over de M1X gesproken, het zou kunnen aansluiten bij de andere aankondigingen die Apple voor 18 oktober heeft gepland. In augustus zei Gurman dat Apple werkte aan een opnieuw ontworpen Mac mini die de nieuwe processor en extra poorten zal bevatten. Destijds merkte hij op dat de desktop ergens binnen “de komende maanden” zou worden gelanceerd. Recente rapporten suggereren dat een nieuwe Mac mini geen garantie is voor volgende week, maar Apple zou ons toch kunnen verrassen.

  Het bedrijf gaf een preview van de volgende versie van zijn desktopbesturingssysteem op WWDC 2021, en laat zien hoe functies zoals SharePlay en Universal Control zullen voortbouwen op de verbeteringen die het met Big Sur in 2020 heeft geïntroduceerd. We kregen afgelopen zomer de kans om een ​​voorbeeld van de update te bekijken en vonden het was een meestal subtiele upgrade naar Apple’s desktop-besturingssysteem. Toch durven we te wedden dat Mac-fans enthousiast zullen zijn wanneer ze de software kunnen downloaden.

  Al het andere

  We zouden ook kunnen zien dat het bedrijf een nieuwe set AirPods ter vervanging van het huidige model van de tweede generatie. Apple heeft zijn originele draadloze oordopjes sinds 2019 niet meer bijgewerkt toen het een kleine update uitbracht die ondersteuning voor inductief opladen toevoegde. Het nieuwe model, gebaseerd op de AirPods Pro, zal naar verwachting een bijgewerkt ontwerp hebben met kortere stelen, maar ze zullen niet meer premiumfuncties zoals ANC bevatten. In de aanloop naar het evenement van volgende week hebben we gelekte afbeeldingen gezien van de derde generatie AirPods met zowel siliconen oordopjes als zonder. Het is dus niet duidelijk hoe zwaar Apple van plan is te leunen op het AirPods Pro-ontwerp.

  We merken hier op dat AirPods niet vaak voorkomt bij Apple’s hardware-evenementen. Behalve toen het de oordopjes in 2016 onthulde, heeft Apple alle volgende modellen aangekondigd, inclusief de AirPods Pro en AirPods Max, via persberichten.

  Een laatste ding dat het bedrijf tijdens het evenement zou kunnen noemen, is dat Apple Music naar de PlayStation 4 en PS5 komt. Aangezien je al toegang hebt tot Apple TV vanaf de consoles van Sony, is het geen sprong voorwaarts voor de streamingdienst om daar ook beschikbaar te komen.

  Dus daar heb je het, dat is alles wat we zien dat Apple mogelijk deelt op 18 oktober . Zoals altijd kan het bedrijf ons verrassen, dus u wilt bezoeken op de dag van het evenement. We zullen uitgebreid verslag doen van de laatste aankondigingen van het bedrijf.

  .

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]