More

  Virgin Galactic stelt de start van haar betaalde ruimtevluchten uit tot eind 2022 |

  Array

  Virgin Galactic heeft weer een tegenslag gehad. Donderdag vertelde het bedrijf aan CNBC dat het de start van zijn commerciële ruimtetoerismedienst heeft uitgesteld tot het vierde kwartaal van 2022. Het had eerder gehoopt ergens in het derde kwartaal van volgend jaar betaalde ruimtevluchten aan te kunnen bieden.

  Met de vertraging zal het bedrijf deze maand beginnen met het opknappen van zowel het vliegdekschip als het ruimtevaartuig. Virgin Galactic zegt dat het verwacht dat het hele proces tussen de acht en tien maanden zal duren. Als gevolg van de verhuizing zal Unity 23, de volgende vlucht van het bedrijf, op zijn vroegst pas medio 2022 opstijgen.

  “De herschikking van onze verbeteringsperiode en de Unity 23-vlucht onderstreept onze procedures waarbij veiligheid voorop staat, biedt de meest efficiënte weg naar commerciële service en is de juiste aanpak voor ons bedrijf en onze klanten”, zei Michael Colglazier, CEO van Virgin Galactic, in een verklaring.

  De vertraging heeft geen verband met naar het recente onderzoek dat de FAA heeft uitgevoerd naar Unity 22, de vlucht die de oprichter van Virgin Galactic, Richard Branson, naar de rand van de ruimte bracht. Het federale agentschap gaf het bedrijf toestemming voor toekomstige vluchten na afronding van het onderzoek.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]