More

  Stapel of deel drie jaarlijkse PlayStation Plus-codes voor $ 120 |

  Array

  Een volwaardige game in handen krijgen is niet zo eenvoudig als vroeger. Minder dan tien jaar geleden kochten gamers een schijf bij GameStop, stopten deze in hun console en vertrokken op een virtueel avontuur. Nu heeft de komst van gamedownloads de ervaring toegankelijker dan ooit gemaakt, maar add-ons, paywalls en dergelijke maken de hobby minder onschuldig dan het ooit was.

  Als je het maximale uit je hobby wilt halen van je console in 2021, moet je bereid zijn om abonnementskosten te betalen voor upgrades zoals PlayStation Plus. Maar niemand heeft gezegd dat je de volle prijs moet betalen. Op dit moment kun je met een aanzienlijke korting genieten van PS Plus. Gebruik gewoon coupon PLAYSTATION2021 om drie jaar stapelbare codes te krijgen voor $ 120, in plaats van $ 179.

  Met PlayStation Plus krijg je toegang tot een enorme online community om MMORPG’s, shooters en Battle Royale-klassiekers zoals Fortnite te spelen , Star Wars: Battlefront en meer. Bovendien ontvang je exclusieve kortingen en deals, cloudopslag om opgeslagen games te uploaden en personageprofielen om later gemakkelijker toegang te krijgen en zelfs twee gratis games per maand. In juli bevatte een van die gratis games Call of Duty: Black Ops 4, dus je weet nooit wanneer je goud kunt vinden.

  Met de gratis aanbiedingen en kortingen betaalt het abonnement zichzelf snel terug. Dat is een deel van de reden waarom PlayStation Plus een dikke 4,8 sterren heeft verdiend van Amazon-recensenten. Om nog maar te zwijgen, u kunt kiezen hoe u uw codes verdeelt. Je kunt ze voor jezelf oppotten voor drie jaar ononderbroken spelen of ze delen met vrienden zodat ze mee kunnen doen.

  Ga op de juiste manier in het spel. Je kunt drie stapelbare codes van een jaar krijgen voor PlayStation Plus voor slechts $ 120 als je de code PLAYSTATION2021 gebruikt. Bovendien bevat deze deal ook een winkeltegoed van $ 20 dat u in onze winkel kunt inwisselen.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden voor de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]