More

  Nanoleaf Lines zijn aanpasbare slimme lichtbalken |

  Array

  Nanoleaf weet dat zijn gebruikers soms hunkeren naar iets minimalistischers dan LED-lichtpanelen die zich over hun muur uitstrekken. Daarom lanceert het bedrijf Lines, een reeks LED-lichtbalken met achtergrondverlichting die dezelfde functies bieden als eerdere producten, zij het in een elegantere behuizing. Elke “Lijn” is 10,96 inch (27,85 cm) lang en kan aan beide uiteinden of in een hoek van 60 graden met zijn broers en zussen worden verbonden. Het bedrijf zegt dat je “je ruimte met lijnen kunt schilderen”, “grootse geometrische vormen” en “strakke lineaire lay-outs” kunt creëren.

  Maar afgezien van de nieuwe ontwerpstijl, is dit nog steeds dezelfde Nanoleaf-opstelling die je al kent en liefhebt, je laten schilderen met licht. Elke lijn heeft twee kleurzones en je kunt dynamische lichtscènes aansluiten, synchroniseren met je muziek en de kleuren spiegelen op het scherm van je computer. Bovendien zal de hardware fungeren als een Thread Border Router om slimme apparatuur in de buurt aan te sluiten die ook hetzelfde protocol kan gebruiken. Het is ook toekomstbestendig en werkt met Matter, een nieuw protocol dat volgend jaar wordt uitgerold.

  dims?image_uri=https%3A %2F%2Fs.yimg.comNanoleaf

  Nanoleaf Lines zijn vandaag beschikbaar voor pre-order, met de 9-lijns starterkit die je $200 kost, terwijl add-on packs met 3 lijnen per stuk $80 kosten. Naar verwachting zullen de producten ergens voor eind november naar huis in de VS worden verzonden.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]