More

  ‘Call of Duty: Vanguard’ Zombies neemt spelers mee naar een ondoden geteisterd Stalingrad |

  Array

  Vóór de releasedatum van 5 november hebben we sneak peeks gezien van de single- en multiplayer-componenten van Call of Duty’s Vanguard. Op donderdag deelde uitgever Activision een nieuwe trailer en blogposts die een eerste blik werpen op de aankomende Zombies-modus van de game.

  Ontwikkeld door Treyarch, sluit de Zombies-modus van Vanguard aan op de Dark Aether-verhaallijn van Black Ops Cold War. Een jaar na het lijden van een beslissende nederlaag in de Slag om Stalingrad, vindt een nazi-officier genaamd Oberführer Wolfram Von List een mysterieus artefact dat hem bindt aan een entiteit genaamd Kortifex, waardoor hij een leger van ondoden kan oproepen. Het is aan jou en maar liefst drie andere spelers om door de ruïnes van Stalingrad te vechten en hem te stoppen.

  Terwijl je een wedstrijd speelt en doelen voltooit, zul je items vinden die Sacrificial Hearts worden genoemd. Je kunt deze aanbieden bij een Altar of Covenants om toegang te krijgen tot willekeurige upgrades die je speelstijl zullen aanpassen. Een van die upgrades zal je wapens herladen terwijl ze in de holster zitten, terwijl je met een andere zombies in tijdelijke bondgenoten kunt veranderen.

  Elke ervaring die je verdient tijdens het spelen van Zombies, telt mee voor Vanguard’s Batte Pass, die ook gedeeld wordt progressie tussen multiplayer en Warzone. De modus ondersteunt ook platformonafhankelijk spelen tussen verschillende consoles. Zoals hierboven vermeld, wordt Vanguard op 5 november gelanceerd. Het zal beschikbaar zijn op PlayStation 4, PS5, pc, Xbox One en Xbox Series X/S.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]