More

  Apple verlengt reparatieprogramma voor krakende AirPods Pro-oordopjes met nog een jaar |

  Array

  Vorig jaar lanceerde Apple een reparatie-/vervangingsprogramma voor AirPods Pro-apparaten met geluidsproblemen, zoals kraken of ruis. Het zou maar twee jaar duren nadat de toppen voor het eerst werden verkocht op 30 oktober 2019, wat betekent dat het programma over een paar weken zou eindigen. Zoals voor het eerst opgemerkt door iemand op Reddit, heeft de techgigant echter stilletjes de informatiepagina van zijn programma bijgewerkt om de beschikbaarheid ervan uit te breiden. “Het programma dekt de betrokken AirPods Pro gedurende 3 jaar na de eerste verkoop van het apparaat”, luidt de bijgewerkte pagina, waardoor mensen de kans krijgen om hun defecte oordopjes binnen het volgende jaar te vervangen.

  Apple zei eerder dat een “klein percentage” van eenheden die vóór oktober 2020 zijn geproduceerd, kan door het probleem worden getroffen. Het programma omvat oordopjes die krakende of statische geluiden vertonen in luide omgevingen, of terwijl de gebruiker aan het sporten is of aan het telefoneren is. Het dekt ook apparaten met defecte actieve ruisonderdrukking die onregelmatigheden vertonen, zoals het verlies van bas of een toename van achtergrondgeluiden. Volgens een paar commentatoren op de Reddit-post vertoonden zelfs hun knoppen die later dan oktober 2020 werden vervaardigd, geluidsproblemen. Hoewel die modellen technisch gezien niet meer onder het programma vallen, konden de gebruikers ze toch laten vervangen door contact op te nemen met Apple.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]