More

  Amerikaanse leger stelt Microsoft’s HoloLens-deal van $ 22 miljard uit |

  Array

  Amerikaanse soldaten trainen voorlopig niet met HoloLens-headsets. Reuters en Windows Central melden dat het Amerikaanse leger de implementatie van het op HoloLens gebaseerde Integrated Visual Augmentation System (IVAS) met een jaar heeft uitgesteld, tot september 2022. Janes begreep dat de vertraging werd veroorzaakt door de noodzaak om vanaf juli dit jaar operationele tests uit te breiden naar Mei 2022 om de mixed reality-technologie “verder te laten rijpen”.

  De inspecteur-generaal van het ministerie van Defensie lanceerde eerder in oktober een audit om te bepalen of het systeem van Microsoft al dan niet aan de vereisten zou voldoen. Het is niet duidelijk of de audit verband houdt met de vertraging.

  Dit betekende niet dat de militair georiënteerde HoloLens in de problemen zat. Het leger hield vol dat het “volledig toegewijd was” aan het IVAS-contract van bijna $ 22 miljard, en nog in september tests had uitgevoerd. Het filiaal was van plan om “regelmatig” tests uit te voeren tot en met het fiscale jaar 2022, dat in september volgend jaar afloopt.

  IVAS is bedoeld om te dienen als zowel een gevechtsassistent als een trainingsinstrument. Infanterie zal squadposities en andere vitale gegevens in het veld zien, compleet met nachtzicht – ze hebben idealiter het soort situationeel bewustzijn dat voorheen was voorbehouden aan videogames. Tijdens de training kunnen de headsets gegevens leveren om instructeurs te helpen bij het verbeteren van specifieke technieken.

  De vertraging zal niet veel doen om de kritiek op de HoloLens-deal van binnenuit weg te nemen. Werknemers hebben lang bezwaar gemaakt tegen Microsoft rechtstreekse steun aan het leger en ‘gamificerende’ oorlog, vooral omdat werknemers geen inbreng hadden in de beslissing. Het is echter niet waarschijnlijk dat Microsoft de toon zal veranderen. Het bedrijf ziet IVAS een manier om de troepen te helpen en te beschermen in plaats van een offensief wapen – en het verlies van het contract zou duidelijk zowel de winst van Microsoft als het momentum voor HoloLens in het algemeen schaden.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]