More

  Samsung houdt weer een Unpacked-evenement op 20 oktober |

  Array

  Ja, Samsung heeft weer een Unpacked-evenement in petto. De tech gigant heeft aangekondigd dat een Unpacked Part 2 presentatie zal plaatsvinden op 20 oktober om 10.00 uur Eastern. Samsung bood niet veel aanwijzingen over wat het zou onthullen, maar beloofde te laten zien hoe het bedrijf meer kansen bood op ‘zelfexpressie door technologie’. De teaser toont dienovereenkomstig Samsung app-pictogrammen (zoals Health en SmartThings) verpakt in pastelkleurige dozen.

  Geruchten hebben niet veel geholpen. Lekken hebben gesuggereerd dat Samsung een Galaxy S21 FE zou kunnen introduceren die S21-functies naar een meer betaalbare telefoon zou brengen, maar het is niet zeker of dat apparaat in 2021 zal verschijnen – als dat al zo is. Samsung is in toenemende mate afhankelijk van mid-range handsets zoals de Galaxy A52, en voelt misschien niet zoveel druk om een ​​S21 FE uit te brengen wanneer de A-serie een reeks functies biedt die dichtbij genoeg zijn.

  Zoals het er nu uitziet, Samsung haar aandacht zou kunnen richten op software en diensten. Het bedrijf stond te popelen om platforms zoals Health uit te breiden, en dit zou een kans kunnen zijn om te laten zien waar die ecosystemen vervolgens naartoe gaan. Dit zou ook Samsung’s kans kunnen zijn om een ​​voorbeeld te bekijken van One UI-wijzigingen. Het technologiebedrijf heeft onlangs advertenties in zijn One UI-apps geschrapt en het zou ons niet verbazen als er meer substantiële wijzigingen in het besturingssysteem waren die Samsung wilde laten zien voordat het jaar voorbij is.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]