More

  Riot Games schakelt /alle chat uit in ‘League of Legends’ |

  Array

  Online games staan ​​bol van giftig gedrag dat de ervaring kan verpesten voor spelers die gewoon plezier willen hebben. In een poging om verbaal geweld in League of Legends te beteugelen, heeft Riot Games besloten om / alle chats voor openbare matchmade-games uit te schakelen – althans tijdelijk. De functie geeft spelers een manier om te communiceren met het andere team en kan een bron van leuk geklets zijn. Gameregisseur Andrei Van Roon en hoofdgameproducent Jeremy Lee schreven echter in hun aankondiging dat de negatieve interacties op dit moment zwaarder wegen dan de positieve vanwege de toename van verbaal geweld in de game dit jaar.

  Teams zullen dat wel doen. zie nog steeds de emotes van de ander en CTRL+1-2-3-4 spam, en de wijziging heeft geen enkele invloed op de chatfunctie tussen bondgenoten. Riot weet dat er nog steeds sprake is van verbaal geweld binnen teamchats, en dat de beweging het gedrag niet volledig uit het spel zal elimineren. De ontwikkelaar vindt teamchats echter te belangrijk om uit te schakelen, omdat mensen dat gebruiken om hun acties te strategiseren en te coördineren.

  Volgens Polygon was de reactie op de verandering meestal negatief, waarbij mensen de leuke ervaringen noemden die ze hebben gehad met spelers van andere teams. Sommigen beweren zelfs dat het meeste giftige gedrag plaatsvindt in teamchats. van Roon heeft sindsdien op Twitter verduidelijkt dat het de bedoeling is om de wijziging voor een paar patches te testen, te beginnen met patch 11.21, en vervolgens spelers om feedback te vragen. Riot kan ervoor kiezen om de wijziging te behouden of terug te draaien op basis van de feedback die het krijgt, hoewel het deze ook kan behouden in sommige regio’s waar de reactie erop grotendeels positief is

  Nog een paar chat-testdetails:
  – Plan is om een ​​paar patches te testen en vervolgens de mening van de speler te peilen
  – Mogelijke reacties zijn onder meer het behouden van de wijziging en het volledig terugdraaien van de wijziging , het in regio’s positief houden en ergens anders terugkeren, veranderen op welke wachtrijen het van toepassing is

  — Andrei van Roon (@RiotMeddler) 12 oktober 2021

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]