More

  Reddit’s nieuwe ‘voorspellingen’-functie verandert peilingen in een spel |

  Array

  Reddit heeft een nieuwe functie gelanceerd genaamd Voorspellingen, die peilingen leuker kan maken door je tokens te geven om mee te wedden. De website heeft de functie een jaar getest en nu deze algemeen beschikbaar is, kunnen community-mods en mod-goedgekeurde gebruikers Predictions-toernooien maken met een reeks vragen die je uitdagen om de uitkomst van een evenement of gesprek te voorspellen.

  Je krijgt 1.000 gratis tokens als je meedoet aan een toernooi, dat uit zoveel vragen kan bestaan ​​als een moderator wil — ze kunnen er zelfs nog meer toevoegen nadat het toernooi is begonnen. Als je stemt voor de voorspelling die je wilt, moet je een deel van de tokens inzetten die je krijgt nadat je lid bent geworden. Hoe je die tokens verdeelt, is helemaal aan jou, en je zult meer winnen bovenop de tokens die je hebt gebruikt voor elke juiste voorspelling. Hoe groter het aantal tokens dat u inlegt, hoe meer u kunt winnen. Je moet er echter voor zorgen dat je tokens het hele toernooi meegaan, en er is geen manier om meer te krijgen als blijkt dat je voorspellingsspel zwak is. Het is een volledig gebruikersgestuurde ervaring, aangezien de maker van het toernooi ook verantwoordelijk is voor het oplossen van de uitkomst en ervoor zorgt dat je je winst krijgt.

  Dus, wat krijg je voor correcte voorspellingen, afgezien van het winnen van tokens? Meestal erkenning in de vorm van een leaderboard. Tokens zijn alleen voor gebruik in de Prediction-ervaring, dus je kunt er op de website niet echt iets mee doen. Reddit begint de functie vandaag uit te rollen en zal beschikbaar zijn voor alle communities met ten minste 10.000 leden.

  RedditReddit

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]