More

  Netflix begint op 21 oktober met het streamen van ‘Cowboy Bebop’-anime |

  Array

  Als je de originele Cowboy Bebop-show opnieuw wilt bekijken voordat de live-adaptatie van Netflix stopt, hoef je niet naar een andere streamingdienst te gaan. Netflix heeft de wereldwijde streamingrechten verworven voor alle 26 afleveringen van de anime, en ze zullen beschikbaar zijn voor streaming vanaf 21 oktober, slechts een paar weken voor het debuut op 19 november van het eerste seizoen van de liveserie. De Cowboy Bebop-anime ging voor het eerst in Japan in 1998 in première en bereikte drie jaar later zijn weg naar de VS via Adult Swim. Hoewel het pas op de 21e beschikbaar zal zijn op Netflix, is het momenteel te streamen op Hulu.

  Bang… COWBOY BEBOP, de originele anime-serie, komt op 21 oktober wereldwijd naar Netflix pic.twitter.com/BN3LF2XVSl< /p>— Netflix Geeked (@NetflixGeeked) 12 oktober 2021

  Je zou kunnen zeggen dat het gedurfd is om de anime aan de catalogus toe te voegen vóór het debuut van de live-aanpassing van Netflix, omdat het het gemakkelijker zou maken om de twee te vergelijken, vooral aangezien live anime-aanpassingen doorgaans niet goed zijn ontvangen. Er is een manier om de twee shows samen te voegen als je denkt dat je er op die manier veel meer van zou genieten.

  Volgens Entertainment Weekly hernemen de originele stemacteurs van de anime hun rollen voor de Japanse dub van de live action-serie. Ze omvatten Koichi Yamadera als Spike, Taiten Kusunoki als Jet en Megumi Hayashibara als Faye. Het is ook vermeldenswaard dat de originele componist Yoko Kanno en de originele regisseur Shinichirō Watanabe beide betrokken zijn bij de Netflix-show. In de live action-adaptatie spelen John Cho als Spike, Mustafa Shakir als Jet Black en Daniella Pineda als Faye Valentine. En natuurlijk een schattige corgi als Ein.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]