More

  Koop een drone met dubbele camera van topkwaliteit voor minder dan $ 300 |

  Array

  Fotografie en videografie zijn leuke hobby’s om te leren, maar foto’s te voet vastleggen wordt oud tenzij je je opnamen wat meer pit geeft. Een manier om dat te doen is door een camera-drone te kopen, die zowel amateurs als professionals een ander perspectief biedt dat anders ontoegankelijk is. Helaas beginnen de beste drones bij ongeveer $ 400, wat meer is dan wat een amateur zou moeten uitgeven aan een hobby waarvan ze nog niet zeker weten of ze er dol op zullen zijn.

  Als je echter een high- drone van hoge kwaliteit, maar niet bereid zijn om topprijzen te betalen, is er een compromis. De EXO X7 Ranger 4K Dynamic Camera Drone is momenteel te koop voor $ 278, of 14 procent korting.

  EXO drones zijn ontworpen om kracht, eenvoud en beeldkwaliteit te leveren in een klein pakket. Als zodanig werkte EXO samen met Sony om een ​​2K-videocamera, een ⅓ in-camera sensor en een drie-assige gimbal in de X7 Ranger te integreren, waardoor gebruikers een uitstekend dynamisch bereik, stabiliteit en kleurnauwkeurigheid krijgen voor luchtopnames.

  Wat nog belangrijker is, is dat de X7 Ranger gemakkelijk te gebruiken is voor amateurpiloten. De drone heeft een ingebouwde GPS-locatie, zodat hij precies onthoudt waar hij is opgestegen; hij keert terug naar huis en landt alleen met slechts een klik op de knop. De EXO biedt ook verwisselbare batterijen met een vliegtijd van 25 minuten, zodat je je opnamesessies gemakkelijk kunt verlengen.

  Ontdek waarom de EXO X7 Ranger 4,1 van de vijf sterren verdiende op Amazon. Op dit moment kun je deze drone krijgen voor $ 278, in plaats van $ 327.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om je deals te bieden over de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets , technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]