More

  HTC Vive Flow-headsetafbeeldingen lekken dagen voor de gerapporteerde lancering |

  Array

  HTC zal naar verwachting binnen een week een nieuwe VR-headset lanceren, maar je hoeft niet tot die tijd te wachten om te zien hoe deze eruitziet. Een verzameling Vive Flow-afbeeldingen is online beschikbaar gekomen, met dank aan evleaks, vóór het lanceringsevenement. Volgens Protocol is de Vive Flow een lichtgewicht headset die is ontwikkeld voor consumenten onder de interne naam ‘Hue’. Het Bluetooth SIG-consortium publiceerde eerder documenten waarin Hue wordt beschreven als een VR AIO (alles-in-één) product, wat betekent dat het apparaat een stand-alone headset kan zijn die geen telefoon nodig heeft of niet aan een pc hoeft te worden vastgemaakt om werk.

  pic.twitter.com/OPfdwSQTYt

  — E (@evleaks) 12 oktober 2021

  Het bedrijf wil naar verluidt de Vive Flow vooral positioneren als een manier om media te consumeren, met enige toegang tot gaming. De chip is minder krachtig dan die van de Oculus Quest 2, zegt Protocol, maar hij zal zes vrijheidsgraden volgen. De online gelekte afbeeldingen tonen ook meer informatie over het apparaat, waaronder een systeem met twee scharnieren om ervoor te zorgen dat het voor de meeste mensen past, een opklikbaar gezichtskussen, meeslepende ruimtelijke audio, verstelbare lenzen en een actief koelsysteem. Nadat je je telefoon via Bluetooth hebt gekoppeld, kun je je mobiele apparaat als VR-controller gebruiken en content naar VR streamen met Miracast-technologie.

  pic.twitter.com/NutC8vPZhc

  — E (@evleaks) 13 oktober 2021

  Bovendien laten de afbeeldingen zien dat de Vive Flow beschikbaar zal zijn voor pre-order vanaf 15 oktober, met zendingen die begin november vertrekken. Met de headset betaal je US $ 499, wat $ 200 meer is dan de lanceringsprijs van de Quest 2, en je krijgt zeven gratis virtual reality-inhoud en een draagtas als je vooraf bestelt.

  pic.twitter.com/T0m1YpM8iJ

  — E (@evleaks) 13 oktober 2021

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]