More

  Het volgende Netflix-project van David Fincher is VOIR, visuele essays over cinema |

  Array

  Helaas zien we Mindhunter seizoen 3 aankomen. Na een korte plaag gisteren heeft Netflix zojuist het volgende project van de beroemde filmmaker David Fincher onthuld: VOIR, een verzameling visuele essays over de liefde voor cinema. De korte teaser vertelt ons helaas niet veel. Maar volgens schrijver en filmcriticus Drew McWeeny, die aan één aflevering van de serie werkt, zal VOIR op zichzelf staande verkenningen bevatten over verschillende aspecten van films.

  Van uitvoerend producent David Fincher…

  VOIR, een nieuwe documentairereeks van visuele essays ter ere van cinema, uit de geest van een van de moderne filmmeesters.

  Première op AFI Fest en binnenkort op Netflix. pic.twitter.com/gqHqlvbxZF

  — NetflixFilm (@NetflixFilm) 13 oktober 2021

  “We proberen je niets te verkopen en we interviewen niemand over welke Marvel-films ze doen ‘, schreef McWeeny in zijn nieuwsbrief, Formerly Dangerous. “We pakken allemaal een totaal ander idee aan, iets dat ons intrigeert of ons van streek maakt of dat te maken heeft met onze connectie met de film.”

  Net als Love, Death en Robots, de geanimeerde wetenschappelijk fi-serie van Fincher en Tim Miller (Deadpool), zullen VOIR-afleveringen variëren van 10 tot 30 minuten. De serie is ook mede gemaakt door David Prior, de regisseur van de recente cult-horrorhit The Empty Man. Tony Zhou en Taylor Ramos, het duo achter de uitstekende YouTube-serie Every Frame a Painting, Taylor Ramos en Tony Zhou, worden ook vermeld als regisseurs. VOIR gaat in november in première op LA’s AFI Fest en Netflix zegt dat het binnenkort naar de streamingdienst zal gaan.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]