More

  Facebook test zijn ‘minder politieke’ nieuwsfeed in 75 nieuwe landen |

  Array

  Facebook breidt langzaam zijn inspanningen uit om politieke inhoud uit het nieuwsoverzicht te verwijderen. Het bedrijf test nu zijn “minder politieke” feed in 75 nieuwe landen, zei Facebook in een update.

  Het bedrijf heeft al een versie van de vernieuwde News Feed geïntroduceerd in de Verenigde Staten, evenals in Costa Rica, Zweden, Spanje, Ierland, Canada, Brazilië en Indonesië. Maar de laatste update markeert een aanzienlijke uitbreiding van de inspanning en brengt het totale aantal betrokken landen op meer dan 80. Facebook heeft niet de laatste landen geïdentificeerd om deel te nemen aan de test, maar een woordvoerder bevestigde dat het bedrijf de wijzigingen in de nieuwsfeed laat zien tot “een klein percentage van de mensen” in elk land. De woordvoerder voegde eraan toe dat landen met aanstaande verkiezingen en die “met een hoger risico op conflicten” niet zijn opgenomen in de tests.

  Mark Zuckerberg kondigde voor het eerst plannen aan om de nieuwsfeed minder politiek te maken in januari, slechts enkele weken na de opstand . “Mensen willen niet dat politiek en vechten hun ervaring overnemen”, zei hij destijds.

  Door de veranderingen naar meer landen uit te rollen, kan Facebook meer leren over hoe de temperatuur op zijn platform kan worden verlaagd. , wat met name nuttig kan zijn omdat het bedrijf ervan wordt beschuldigd zijn service bozer te maken om de betrokkenheid te vergroten. Tegelijkertijd heeft het bedrijf erkend dat de wijzigingen uitgevers kunnen schaden. “Naarmate we meer inzichten krijgen uit deze tests, zullen we updates delen over wat we leren en zullen we dienovereenkomstig wijzigingen blijven aanbrengen”, schreef Facebook in een bijgewerkte blogpost.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]