More

  Facebook introduceert nieuw beleid om publieke figuren te beschermen tegen gerichte intimidatie |

  Array

  Facebook introduceert nieuw beleid om gebruikers te beschermen tegen online pesten en intimidatie. In een post die is toegeschreven aan Head of Safety Antigone Davis, zei het bedrijf dat het massaal gecoördineerde intimidatiecampagnes zal stopzetten die gericht zijn op personen met een verhoogd risico op offline schade. Het zal dit doen, zelfs als de inhoud die mensen plaatsen normaal gesproken niet in strijd is met de veiligheidsrichtlijnen. Bovendien zegt Facebook dat het aanstootgevende inhoud in welke vorm dan ook zal verwijderen, of het nu directe berichten, opmerkingen of berichten zijn. Als onderdeel van hetzelfde beleid zal het bedrijf aan de staat gekoppelde netwerken verwijderen die samenwerken om mensen het zwijgen op te leggen en lastig te vallen.

  Als het bovenstaande beleid in het verleden van kracht was geweest, zou Facebook dit mogelijk hebben afgedwongen. was toen het Instagram-account van Taylor Swift werd gebombardeerd met slangenemoji na een dramatische breuk met elektronische producer Calvin Harris. Over beroemdheden gesproken, het bedrijf heeft ook nieuwe beveiligingen ingevoerd om publieke figuren te beschermen tegen seksuele intimidatie en schijnvertoning. Daartoe is het van plan om profielen, pagina’s en groepen te verwijderen die zich toeleggen op het seksualiseren van die individuen. Het zal zich ook richten op “ernstige seksualiserende inhoud”, waaronder gephotoshopte afbeeldingen en tekeningen.

  “We hebben deze wijzigingen aangebracht omdat dergelijke aanvallen het uiterlijk van een publiek figuur kunnen bewapenen, wat onnodig is en vaak niet gerelateerd is aan het werk dat deze doet. publieke figuren vertegenwoordigen”, aldus het bedrijf. Facebook zal ook extra bescherming bieden voor personen die onvrijwillig beroemd worden. Dat kunnen individuen zijn zoals journalisten en mensenrechtenactivisten.

  Facebook staat herhaaldelijk onder druk om meer te doen om pesten en intimidatie te voorkomen in al zijn apps, maar vooral op Instagram. In de nasleep van de Euro 2020-finale, waarin drie zwarte spelers van het Engelse nationale team werden geconfronteerd met een stroom van pesterijen nadat Engeland verloor van Italië, beloofde Instagram-hoofd Adam Mosseri dat het bedrijf nieuwe functies zou introduceren om gebruikers te beschermen. “Racisme en haatzaaien horen niet thuis op Instagram”, zei hij destijds. “Het is niet alleen eerlijk om te zien hoe mensen zo worden behandeld, maar het breekt hoe Instagram werkt.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]