More

  De nieuwe Zeppelin-luidspreker van Bowers & Wilkins is gebouwd voor streaming |

  Array

  Bowers & Wilkins heeft een nieuwe versie van zijn iconische Zeppelin-luidspreker gelanceerd, en het bedrijf zegt dat het opnieuw is ontworpen voor het streamingtijdperk. De fabrikant van het audioapparaat beschrijft de nieuwe Zeppelin als “slimmer en flexibeler” dan zijn voorgangers, met ingebouwde ondersteuning voor Amazon’s Alexa-stemassistent, zodat gebruikers hem eenvoudig kunnen vragen om te spelen wat ze willen in plaats van de fysieke knoppen te gebruiken. Daarnaast is B&W van plan om het begin 2022 via een software-update multiroom-mogelijkheden te geven. Zodra die arriveert, kunnen gebruikers meerdere Zeppelins aan elkaar koppelen of een Zeppelin koppelen aan andere B&W-luidsprekers in een omgeving met meerdere kamers.

  Voorlopig ondersteunt het nieuwe model AirPlay 2 en aptX Adaptive Bluetooth om zowel iOS- als Android-gebruikers een gemakkelijke manier te bieden om audio van hun apparaten te streamen. Net als de vorige versie beschikt het over Spotify Connect en kan het worden bediend met de Bowers & Wilkins-app, waarmee het toegang heeft tot meer streamingdiensten zoals Deezer, Soundcloud en TIDAL.

  De nieuwe Zeppelin wordt geleverd met twee ontkoppelde Double-Dome-tweeters die aan de uiterste randen zijn gemonteerd voor “een breed, ruimtelijk en zeer nauwkeurig geluid”. Bovendien heeft hij een nieuwe subwoofer van 150 mm voor een diepe, gedetailleerde bas. Het 2021-model is vanaf vandaag verkrijgbaar in Midnight Grey of Pearl Grey bij retailers of via de website van het bedrijf. Zoals potentiële kopers waarschijnlijk al verwachten, zal de high-end luidspreker niet goedkoop zijn: hij kost $ 799, wat $ 100 meer is dan de debuutprijs van de vorige versie.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]