More

  ‘Call of Duty: Warzone’ en ‘Vanguard’ anti-cheat-updates bevatten een stuurprogramma op kernelniveau |

  Array

  Activision heeft zijn grote, nieuwe aanpak onthuld om hackers te pletten in Call of Duty: Warzone en Vanguard, en het is een tweeledig systeem genaamd RICOCHET Anti-Cheat. De eerste fase is een reeks verbeteringen aan de serverzijde die cheaters beter zullen identificeren en verwijderen uit games, en dit is gepland voor Warzone met de Pacific-update later dit jaar. Deze nieuwe servertools zullen live zijn in Vanguard wanneer deze op 5 november uitkomt.

  Het tweede luik is een pc-kernelniveau-stuurprogramma dat is ontworpen om het diepste niveau van de rig van elke speler te bewaken terwijl ze in- game, in een poging om te voorkomen dat software van buitenaf via deze achterdeur naar binnen sluipt. De kernel, of ring 0, is het meest bevoorrechte niveau van elke pc, geeft toegang tot elke hardwarelaag en is over het algemeen gereserveerd voor zaken als stuurprogramma’s voor grafische kaarten en vertrouwde bits van het besturingssysteem. Het RICOCHET Anti-Cheat-stuurprogramma op kernelniveau wordt alleen ingeschakeld als Warzone of Vanguard actief is; het is geen altijd-aan-situatie.

  Hoewel werken in de kernel niet ongebruikelijk is voor anti-cheat software, is dit voor veel spelers waarschijnlijk het meest zorgwekkende onderdeel van Activision’s nieuwe plannen. Riot Games werd in 2020 onder de loep genomen voor het implementeren van een vergelijkbare driver op kernelniveau in Valorant, hoewel het belangrijkste probleem was dat het altijd aan was, zelfs als het spel niet actief was. (Verwarrend genoeg heet het Valorant anti-cheat systeem Vanguard).

  Dit is ook geen nieuwe zorg – in 2013 werd het always-on ring 0 anti-cheat-systeem van ESEA gevorderd om de pc’s van nietsvermoedende spelers in een geheime bitcoin-mijnbouwboerderij te veranderen.< /p>

  Met deze lessen in het achterhoofd heeft Activision benadrukt dat RICOCHET alleen actief zal zijn wanneer de bijbehorende game live is, en zegt specifiek: “het stuurprogramma wordt afgesloten wanneer je het spel verlaat en wordt ingeschakeld wanneer je een nieuw spel start .”

  Het stuurprogramma op kernelniveau zal dit jaar samen met de Pacific-update naar Warzone gaan, en het zal op een later tijdstip naar Vanguard komen.

  Cheat is een groot probleem geweest in Call of Duty: Warzone al een tijdje. Activision heeft sinds de lancering van de game meer dan 500.000 accounts verbannen, hoewel het tot op de dag van vandaag niet ongebruikelijk is dat matches vol zitten met aimbots en goedkope hacks. Spelers schreeuwen om een ​​robuust anti-cheat-systeem in Warzone en andere Call of Duty-titels, en RICOCHET is Activision’s kernel-niveau, niet-altijd-aan antwoord.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]