More

  Bose’s nieuwe robuuste Bluetooth-luidspreker drijft in het water |

  Array

  Net op tijd voor de feestdagen heeft Bose een nieuwe draagbare Bluetooth-luidspreker uitgebracht die is ontworpen voor zowel krachtige audioprestaties als duurzaamheid. De SoundLink Flex heeft een IP67-classificatie, wat betekent dat hij water-, stof- en vuilbestendig is, en het bedrijf beweert zelfs dat de luidspreker naar de oppervlakte zal drijven als je hem in het water laat vallen (maar je moet hem waarschijnlijk snel uitvissen als hij in een badkuip of de oceaan).

  De siliconen achterkant en het gepoedercoate stalen rooster moeten de luidspreker beschermen tegen vallen en stoten, aldus Bose. Het bedrijf beweert ook dat het apparaat bestand is tegen UV-licht en corrosie en dat het niet zal schilferen of schilferen.

  Maar het is niet alleen de schijnbare stevigheid van de luidspreker die het interessant maakt. Bose zegt dat het de SoundLink Flex heeft voorzien van functies “om verbazingwekkende audioprestaties te leveren”. Het beweert dat de aangepaste transducer maximale audiohelderheid en “bas die je in je borst kunt voelen” biedt. De SoundLink Flex heeft ook twee tegengestelde passieve radiatoren, evenals Bose’s digitale signaalverwerkingstechnologie, die vervorming zou moeten minimaliseren.

  dims?image_uri= https%3A%2F%2Fs.yimg.comBose

  De luidspreker kan zijn oriëntatie detecteren en de audio-uitvoer dienovereenkomstig aanpassen. Dus, of het nu horizontaal, verticaal of hangend aan de nutslus is, het geluid wordt geoptimaliseerd. Het is de eerste van het bedrijf Bluetooth-luidspreker die gebruikmaakt van deze Bose PositionIQ-technologie.

  SoundLink Flex kan tot acht Bluetooth-verbindingen onthouden, zodat u gemakkelijk van het ene naar het andere apparaat kunt overschakelen. U kunt de instellingen aanpassen met de Bose Connect-app en uw de spraakassistent van de telefoon en neem gesprekken aan met behulp van de microfoon van de luidspreker hone.

  Je kunt een tweede Bose Bluetooth-luidspreker koppelen voor stereo of gelijktijdig afspelen. De SoundLink Flex kan worden aangesloten op andere Bose-speakers en soundbars als onderdeel van een home-audiosysteem. Bose zegt dat je tot 12 uur afspeeltijd krijgt met één keer opladen en dat je de lithium-ionbatterij kunt opladen met een USB-C-kabel.

  De SoundLink Flex is iets minder dan 20 cm breed, 2,1 cm diep en 3,6 cm hoog. Hij weegt iets meer dan een pond en is verkrijgbaar in zwart, wit rook of steenblauw. De luidspreker kost $ 149 en je kunt hem vanaf vandaag ophalen van de website van Bose.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]