More

  Anker’s audiobril combineert verwisselbare frames met ‘surround’-geluid voor $ 200 |

  Array

  Anker springt in de steeds drukker wordende wereld van audiobrillen. Het merk Soundcore van het bedrijf heeft Soundcore Frames-brillen ge├»ntroduceerd die onopvallende muziek afspelen en bellen beloven. De haak is in dit geval stijl – Soundcore biedt je keuze uit tien redelijk modieuze monturen die je kunt in- en uitschakelen, afhankelijk van je stemming of lensbehoeften, inclusief glazen op sterkte, gepolariseerde en blauwlichtfilterende lenzen.

  Je krijgt ook “surround” geluid met luidsprekers voor en achter de oren, ruisonderdrukking (inclusief een anti-lek priv├ę luistermodus) en een mix van aanraak- en spraakgestuurde bediening. Deze gebruik je niet de hele dag met 5,5 uur muziek luisteren, al is 10 minuten opladen voldoende voor nog eens 1,5 uur. Ze zijn IPX4 waterbestendig, dus je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken over de regen.

  De Soundcore Frames zullen in november verkrijgbaar zijn voor $200. Extra frames kosten nog eens $ 50 per stuk. Dat is geen spectaculaire prijs voor een audiobril, maar de stijl is scherp genoeg zodat je de kosten misschien niet erg vindt, vooral als je niet op zoek bent naar een slimme bril.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]