More

  Withings’ ScanWatch komt eindelijk naar de VS na goedkeuring door de FDA |

  Array

  De ScanWatch van Withings heeft goedkeuring gekregen van de FDA, wat de weg vrijmaakt voor verkoop in de VS vanaf november, zo maakte het bedrijf bekend. De horloges, die verkrijgbaar zijn in een normale versie en een Horizon-versie in duikstijl, zijn tegelijkertijd goedgekeurd om elektrocardiogram (ECG) en SpO2 (zuurstofsaturatie) metingen te doen, in gezondheids- en medische omgevingen.

  De originele ScanWatch is beschikbaar geweest. in Europa sinds het een jaar geleden uitkwam, maar de goedkeuring door de FDA heeft veel langer geduurd. Beide modellen gebruiken ECG-metingen om te controleren op atriale fibrillatie (onregelmatige hartslag), en u kunt de resultaten zelfs downloaden en als pdf naar uw arts mailen. Als het een onregelmatige hartslag opmerkt, zal het u adviseren een ECG-test te doen.

  Withings' hybride ScanWatch komt volgende maand in de VS die er zijn, met een traditionele analoge horloge-look en een klein PMOLED-display om activiteiten, hartslag, ECG, SpO2 en meer weer te geven. Net als bij Withings' weegschalen en andere gezondheidsapparaten, werkt het met de Health Mate-app van het bedrijf. </p>
<p>De verkoop begint begin november 2021, met prijzen vanaf $ 279 voor het originele ScanWatch 38 mm-model. De Rose Gold- en Horizon-versies zullen begin 2022 beschikbaar zijn voor respectievelijk $ 299 en $ 499.</p>
<p></body></html>” /></p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]