More

  VanMoof’s snelste e-bike tot nu toe topt op 31 MPH |

  Array

  E-bike-maker VanMoof wil rijders helpen om sneller van A naar B te komen met zijn eerste hogesnelheidsmodel. De VanMoof V is de eerste hyperbike van het bedrijf, die een topsnelheid van 31 MPH (50 km/u) kan halen.

  VanMoof introduceert dit als autovervanger voor het stadsleven en langere woon-werkverkeer. De VanMoof V krijgt tweewielaandrijving, dikkere banden, een nieuw frameontwerp en voor- en achtervering, waardoor langere ritten comfortabeler kunnen worden. Andere kenmerken zijn intelligente motorbesturing, VanMoof’s Turbo Boost, een Kick Lock voor keyless locking, automatisch schakelen en maatregelen om diefstal tegen te gaan.

  Details over het bereik van de e-bike zijn niet bekendgemaakt, maar VanMoof merkte op de batterij heeft een capaciteit van 700 Wh. De VanMoof S3 heeft een batterijcapaciteit van 504 Wh en een beloofd bereik van 60-150 km (37-93 mijl). Het bedrijf verkoopt een PowerBank-accessoire dat het bereik kan vergroten, maar het is onduidelijk of dat apparaat compatibel zal zijn met de VanMoof V.

  dims?image_uri =https%3A%2F%2Fs.yimg.comVanMoof

  Snelheidslimieten variëren in steden en provincies, en de e-bike heeft bijpassende geïntegreerde snelheidsinstellingen. Terwijl het de VanMoof V ontwikkelt, is het bedrijf van plan om samen met wetgevers en lokale overheden te werken aan regels voor e-bikes, inclusief geofencing en snelheidsregels.

  VanMoof is van plan om eind 2022 te beginnen met de levering van de hyperbike. De VanMoof V kost $ 3.498/£ 3.498/€ 3.498. Het bedrijf biedt vanaf vandaag reserveringen voor alleen op uitnodiging aan voor $ 20/£ 20/€ 20, waarbij de huidige klanten de eerste prijs krijgen. U kunt zich ook aanmelden voor een wachtlijst op de website van VanMoof. Reserveringscodes worden periodiek verzonden.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]