More

  Twitter begint het tabblad Spaces uit te rollen op iOS |

  Array

  In september kondigde Twitter aan dat het werkt aan een speciaal tabblad voor Spaces, zodat gebruikers gemakkelijker relevante gesprekken kunnen vinden waarnaar ze kunnen luisteren. Nu is de website begonnen met het uitrollen van het tabblad voor iOS-gebruikers wiens taal is ingesteld op Engels. Het nieuwe tabblad zal een samengestelde lijst met actieve Spaces bevatten, evenals een zoekfunctie die mensen kunnen gebruiken om te zoeken naar gesprekken die relevant zijn voor hun interesses. Twitter kondigde de update aan via het officiële Spaces-account, waar ook stond dat het tabblad ‘in de toekomst’ beschikbaar zal zijn op Android en in andere talen. Helaas heeft het bedrijf geen specifiekere datum genoemd voor de beschikbaarheid van Android, maar iOS-gebruikers die het tabblad nog niet hebben ontvangen, kunnen deze binnenkort verwachten.

  we werken eraan om het gemakkelijker te maken om Spaces waar je van houdt, te vinden en eraan deel te nemen. vandaag begint de uitrol van de Spaces-tab voor meer mensen in het Engels en iOS eerst, met andere talen en Android in de toekomst!

  als je toegang hebt, laat ons dan weten wat je ervan vindt pic.twitter. com/MatEDXv01F

  — Spaces (@TwitterSpaces) 11 oktober 2021

  Twitter is in december begonnen met het testen van Spaces. Het is een live-audiofunctie à la Clubhouse, waar gebruikers gesprekken kunnen hosten in kamers met alleen audio die andere mensen kunnen betreden. De website breidde de beschikbaarheid de afgelopen maanden uit en voegde nieuwe manieren toe om Spaces prominenter en gemakkelijker vindbaar te maken in de apps. Zo voegde het in juli de mogelijkheid toe om rechtstreeks vanuit een Space een nieuwe tweet samen te stellen, die rechtstreeks naar de audiochat linkt.

  Het bedrijf heeft mogelijk ook plannen om het tabblad Spaces toe te voegen aan zijn website. Hoewel het nog niets officieel heeft aangekondigd, vond Nima Owji, die apps reverse-engineert, de niet-uitgebrachte functie en deelde er een screenshot van in een tweet.

  Laten we eens kijken naar het komende @TwitterSpaces-tabblad in de #Twitter-webapp!

  Het heeft een zoekvak om naar een ruimte te zoeken. Het kan je ook de geplande ruimtes laten zien! Het @TwitterSpaces-team werkt er hard aan om het voor iedereen beschikbaar te maken! Goed werk! pic.twitter.com/Rdb0xRvTve

  — Nima Owji (@nima_owji) 8 oktober 2021

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]