More

  Tile’s eerste ultrabreedband-tracker gebruikt AR om verloren voorwerpen te vinden |

  Array

  Tile heeft zijn nieuwste reeks Bluetooth-trackers onthuld en enkele details onthuld over een aankomend ultrabreedband-model (UWB). Samen met de gloednieuwe Tile Pro zijn er vandaag vernieuwde versies van Sticker, Slim en Mate beschikbaar.

  De Tile Pro is de krachtigste tracker van het bedrijf tot nu toe. Het heeft een bereik van 120 meter en is licht en slank, dus het kan ideaal zijn om ervoor te zorgen dat u uw sleutels niet kwijtraakt. Pro heeft een vervangbare batterij die tot een jaar meegaat.

  Sticker, Slim en Mate hebben allemaal een groter bereik van 80 meter. Dat is een 67 procent groter bereik voor Sticker en een 25 procent groter bereik voor Mate en Slim. De drie trackers hebben ook een luidere ring dan voorheen. Tile beweert dat de nieuwste Mate een batterijlevensduur van drie jaar heeft (net als Slim en Sticker) en een vernieuwd ontwerp. Alle vier de trackers hebben een waterbestendigheidsclassificatie van IP67. Ze moeten bestand zijn tegen onderdompeling in water tot een meter diep gedurende maximaal 30 minuten.

  Tile Ultra's aanbieding voor augmented reality-ervaringen. tracker.Tile

  Ook in de pijplijn zit een Tile die zowel UWB als Bluetooth gebruikt. Een rapport eerder dit jaar onthulde het bestaan ​​van de Tile Ultra. UWB-apparaten kunnen richtings- en ruimtelijke gegevens verzenden om hun locatie nauwkeuriger te bepalen dan alleen via Bluetooth.

  Met de functie Aanwijzen en lokaliseren van de tracker kunt u augmented reality gebruiken om het item te vinden met stapsgewijze aanwijzingen en een visuele indicatie van waar de tracker is. Tile werkt samen met Google om de functie voor Android 12 en UWB-compatibele telefoons te verfijnen

  Tile zegt dat Ultra de eerste UWB-tracker is die zowel op iOS als Android werkt. Noch de AirTags van Apple, noch de Smart Tags van Samsung hebben volledige ondersteuning voor meerdere platforms. Tile Ultra zal begin 2022 beschikbaar zijn.

  Ook al hebben zowel Apple als Samsung dit jaar concurrerende trackers uitgebracht, de activiteiten van Tile lopen nog steeds goed. Het bedrijf zegt dat de omzet in de eerste helft van 2021 met meer dan 50 procent is gegroeid. De nieuwste trackers kunnen Tile voor de korte termijn goed van pas komen, maar de groeiende markt kan in de toekomst meer concurrenten aantrekken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]