More

  Roland’s V-Moda onthult zijn eerste echte draadloze oordopjes |

  Array

  Het merk V-Moda van Roland betreedt de markt voor echte draadloze oordopjes. De eerste Hexamove-reeks omvat twee modellen: Lite en Pro. V-Moda zegt dat je tot zes uur gebruik kunt maken van een enkele lading. De meegeleverde oplaadcassette verhoogt de afspeeltijd in totaal met 18 uur. De zeshoekige oordopjes hebben drivers van 6 mm die leveren wat V-Moda beschrijft als “krachtige bas, levendige middentonen en ongerepte hoge tonen”, hoewel er geen actieve ruisonderdrukking is.

  De Hexamove Lite-oordopjes zijn verkrijgbaar in drie kleuren: rood , wit en zwart. Er zijn ook drie montagemogelijkheden. Wat Hexamove Pro betreft, er zijn zes aangepaste aanpassingsopties (hoewel deze alleen beschikbaar zijn in zwart of wit). V-Moda zegt dat je vinnen, oorhaken en drie in-ear fittingen kunt mixen en matchen om de juiste combinatie voor je oren te vinden. U kunt de oordopjes ook aan een nekband en stabilisator bevestigen om te voorkomen dat u ze kwijtraakt. Bovendien kun je de audio op de Pro-oordopjes aanpassen met behulp van de equalizertool in de V-Moda-app.

  Het merk zegt dat beide modellen IPX5-gecertificeerd zijn voor zweet-, water- en stofbestendigheid. De Hexamove-oordopjes zijn nu verkrijgbaar via de V-Moda-website en Amazon. Hexamove Lite kost $ 130 en een paar Hexamove Pro-oordopjes kost $ 170.

  html>” /></p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]