More

  Met de nieuwe functie van 1Password kunt u veilig wachtwoorden delen met slechts een link |

  Array

  Het delen van wachtwoorden op het werk en thuis is een gangbare praktijk, maar veilig doen kan lastig zijn. 1Password probeert dat aan te pakken met zijn nieuwe functie waarmee u op een veilige manier inloggegevens kunt delen, zelfs met mensen die geen account bij de service hebben. Het heet Psst!, wat een afkorting is voor Password Secure Sharing Tool, en het is blijkbaar een van de meest gevraagde functies van het bedrijf.

  Op basis van een onderzoek dat het bedrijf heeft uitgevoerd, hergebruiken de meeste werknemers bedrijfsgegevens. Van die mensen gaf 36 procent toe inloggegevens te delen met andere werknemers en klanten via onveilige kanalen, waaronder e-mails, chat-apps, spreadsheets, documenten en teksten. In een ander onderzoek ontdekte 1Password dat de meeste gezinnen wachtwoorden delen met leden en ook onveilige methoden gebruiken, zoals ze opschrijven en naar elkaar sturen.

  Psst! stelt u in staat om inloggegevens met iedereen te delen door een link te genereren met de informatie waartoe andere mensen toegang hebben, zelfs als ze geen 1Password-account hebben. U kunt kiezen hoe lang de link geldig blijft, van een uur tot 30 dagen, waarna deze automatisch verloopt. U kunt er ook voor kiezen om de inloggegevens te delen met iedereen die de link heeft of alleen met specifieke mensen. Als u voor het laatste kiest, vereist de service dat de ontvanger zijn identiteit bevestigt door zijn e-mailadres te verifiëren voordat hij toegang krijgt.

  De service heeft deze nieuwe functie gelanceerd naast de aankondiging dat het nu meer dan 100.000 zakelijke klanten heeft en dat het aantal medewerkers groeit tot 500. Jeff Shiner, CEO van 1Password, zei in een verklaring:

  “De mogelijkheid om wachtwoorden en andere inloggegevens te delen buiten een bedrijf of familie is een van onze meest gevraagde functies, en ik ben erg enthousiast over de lancering van Psst! alleen 1Password-klanten, veilig online. Het overschrijden van de grens van 100.000 zakelijke klanten is een duidelijke indicatie dat bedrijven de noodzaak begrijpen om hun wachtwoorden en andere gevoelige informatie online te beveiligen.”

  1Wachtwoord

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]