More

  De quad-band WiFi 6E mesh-router van Netgear kost $ 1.500 |

  Array

  Hoeveel zou u betalen voor een van de snelst mogelijke draadloze thuisnetwerken? Meer dan je hebt betaald voor je computer of telefoon? Dan heeft Netgear uw oplossing. Het bedrijf heeft het eerste quad-band WiFi 6E mesh-netwerksysteem geïntroduceerd, de Orbi Quad-band Mesh WiFi 6E. Betaal maar liefst $ 1.500 voor een three-pack en je krijgt 10,8 Gbps totale bandbreedte over de 2,4 GHz-, 5GHz- en nu 6GHz-banden, plus de backhaul-band (met ‘slechts’ WiFi 6-snelheden) om de hoofdfrequenties vrij te houden. Je thuisnetwerk kan gemakkelijk sneller zijn dan je internetverbinding, zelfs als je een multi-gigabit-service hebt.

  Er zijn enkele verbeteringen die verder gaan dan pure snelheid. De bundel van drie eenheden biedt een maximale dekking van ongeveer 9.000 vierkante voet (van 7.500 vierkante voet voor WiFi 6-modellen), en de WAN Ethernet-poort ondersteunt nu tot 10 Gbps. Dienovereenkomstig zijn er meer 2,5 Gbps Ethernet-poorten op de router en satellieten om de bandbreedte voor bekabelde apparaten te verbeteren. Je kunt tot vier verschillende wifi-netwerken creëren, inclusief een 6E-only netwerk om ervoor te zorgen dat nieuwere apparaten op volle snelheid werken.

  De Orbi Quad-band router is nu beschikbaar voor pre-order, verzending wordt verwacht ” op tijd voor de feestdagen” (de winkel van Netgear citeert een verzenddatum van 29 oktober). Je kunt ook extra satellieten kopen voor $ 599 per stuk. Dat is een enorm bedrag om aan uw thuisnetwerk uit te geven, maar Netgear rekent duidelijk op in ieder geval enkele klanten die alles betalen wat nodig is om compromisloze wifi te krijgen. Weet gewoon dat er een aantal goed genoeg alternatieven zijn. De AXE8400 van Linksys heeft niet de backhaul-band, maar de opties met één en twee knooppunten (plus lagere algemene prijzen) zouden het een betere keuze kunnen maken als u meer geïnteresseerd bent in WiFi 6E-compatibiliteit dan in onbewerkte doorvoer.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]