More

  De ‘League of Legends’-show van Netflix krijgt een meeslepend IRL-evenement |

  Array

  De geanimeerde League of Legends-serie Arcane verschijnt op 6 november op Netflix en Riot Games markeert de lancering met een persoonlijke meeslepende ervaring die verbonden is met de serie. De uitgever werkte samen met Secret Cinema om de Arcane-ervaring te hosten, die alleen beschikbaar zal zijn in Los Angeles.

  Je zult de Undercity verkennen, waar je je zult verdiepen in de oorsprong van twee LoL-kampioenen . Je gaat missies aan, vindt geheime schuilplaatsen, vormt allianties en ontwijkt handhavers. Het einde van het verhaal zal anders zijn, afhankelijk van de keuzes die je maakt, dus Arcane kan herhalingsbezoeken aanmoedigen.

  Riot duwt hier een ander rijk van entertainment binnen. “Voor de lancering van Arcane wilden we echt de juiste partner vinden die onze visie deelde om zo’n rijke IP op een interactieve, meeslepende manier tot leven te brengen”, Brandon Miao, productoverschrijdende ervaringen en partnerschappen voor Riot Experience, “Het is een primeur voor ons om spelers nieuwe, authentieke out-of-game-ervaringen te bieden die aansluiten bij het verhaal van de show, en we zijn ongelooflijk enthousiast om te delen met spelers terwijl we uitbreiden naar entertainment.”

  De Arcane-ervaring debuteert op 21 november en tickets kosten $ 70. Je krijgt je eerste kans om een ​​kaartje te bemachtigen via een voorverkoop die op 13 oktober om 15.00 uur ET begint. Je kunt je aanmelden voor ticket alerts via Secret Cinema. Algemene toelating begint 24 uur later.

  Secret Cinema heeft een reputatie opgebouwd voor het creëren van meeslepende ervaringen op basis van films en, meer recentelijk met zijn Stranger Things-aanpassing, tv-shows. Dit is de eerste keer dat het een project op zich neemt met wortels in gaming.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]