More

  Bescherm en verdien geld met uw gegevens op uw eigen voorwaarden met TIKI |

  Array

  Als u in eenvoudiger tijden uw vermogen wilde vergroten, zou u waardevolle fysieke activa kopen, zoals onroerend goed of goud. Maar in het digitale tijdperk is informatie de beste valuta. Bedrijven weten dat als ze genoeg details over u kunnen verzamelen – wat u leuk vindt, waar u om geeft, waar u uw tijd doorbrengt en al het hoe en waarom van uw aankopen – ze hun kansen om aan u te verkopen kunnen vergroten.

  U en uw mobiele apparaten genereren elke dag duizenden datapunten. Informatie is de goudkoorts van deze generatie en de komende decennia zouden heel goed kunnen worden bepaald door wie uiteindelijk al die kennis controleert en interpreteert.

  TIKI staat volledig achter het idee dat uw gegevens absoluut en ondubbelzinnig van u moeten zijn . En als het startende bedrijf en zijn technisch vooruitstrevende app iets te zeggen hebben over de kwestie, ben jij degene die precies bepaalt hoe je informatie uiteindelijk wordt gebruikt.

  TIKI laat je kiezen hoe uw gegevens worden gedeeld

  De aanpak van het bedrijf om gebruikersinformatie online te beveiligen is tweeledig, verrassend eenvoudig en duivels alomvattend. Het begint met de TIKI-app, die onmiddellijk controleert op cookies, pixels, hacking en andere slinkse pogingen van retailers, platforms en anderen om gegevens van uw apparaten te verzamelen op basis van uw activiteit.

  In plaats van apps zoals Facebook toe te staan. of Google om alle gegevens te verzamelen die je hen niet expliciet hebt gegeven, duwt TIKI in wezen de macht terug naar jou door je snelle beslissingen te laten nemen over je gegevens, gepresenteerd in een bijna Tinder-link-swipe-functie.

  Als je vindt het goed dat Amazon weet dat je net boodschappen bij een andere winkel hebt gekocht, veeg naar rechts en keur het goed.

  TIKI maakt het ongelooflijk eenvoudig om de stroom van uw informatie te regelen, zodat u beslist welke gegevens naar wie gaan. Dat leidt tot de ware meesterzet van de TIKI-interface, waar gebruikers in wezen inkomsten kunnen genereren met al die waardevolle marketinggegevens die ze voor zichzelf creëren. TIKI beoordeelt uw informatie, analyseert het belang ervan voor een detailhandelaar of marketeer en dient vervolgens als een brug voor dat goedgekeurde verkooppunt om de gegevens rechtstreeks van u te kopen. Als u ervoor kiest om te verkopen, zal TIKI uw gegevens zelfs anonimiseren zodat u 100 procent privé blijft.

  Gewapend met die details, marketinggegevens die anders door Facebook of Target zouden zijn verzameld en vervolgens aan andere marketeers zouden zijn verkocht , wordt in plaats daarvan door u verkocht. Je krijgt het geld zelf, dat vervolgens kan worden opgenomen als contant geld of crypto of zelfs kan worden gedoneerd aan een goed doel of goed doel naar keuze. TIKI doet een paar absolute beloften: dat informatie voor 100 procent door elke gebruiker wordt beheerd en dat 100 procent van de opbrengst van de gegevensverkoop teruggaat naar de oorspronkelijke eigenaar van die gegevens.

  U kunt investeren nu in TIKI en geld verdienen met het beschermen van gegevens

  TIKI haalt niets uit de verkoop van informatie; het bedrijf verdient zijn geld door 10 procent transactiekosten te betalen door bedrijven die gebruikersinformatie kopen.

  Via hun StartEngine-pagina biedt TIKI aandelen aan om een ​​groot aantal nieuwe investeerders binnen te halen om het bereik van de app te vergroten.

  Met investeringen van slechts $ 250 kunnen kopers deelnemen aan de openingsfase van het veelbelovende aanbod van TIKI . Die vroege engelinvesteerders zijn onder meer voormalig Standard and Poor’s president Deven Sharma, die prees voor het vermogen van TIKI om gebruikers hun gegevens te laten beschermen en beheren, samen met het gebruiksgemak en de transparantie van de TIKI-app.

  Op dit moment kunnen investeerders dat wel. ga naar de TIKI StartEngine-pagina en stap op de begane grond van TIKI’s inventieve benadering van gegevensprivacy.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden over de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials . Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]