More

  Zwervende bands van Ford ‘Charge Angels’ repareren EV-laadstations |

  Array

  Met de introductie van de F-150 Lightning begin volgend jaar, is Ford van plan een groep ‘Charge Angels’ in dienst te nemen om ervoor te zorgen dat eigenaren van zijn EV’s betrouwbaar opladen kunnen vinden wanneer ze die nodig hebben. In een interview met Automotive News zei Ford EV-leider Darren Palmer dat technici in speciaal uitgeruste Mustang Mach-E’s door de VS zullen reizen om laadstations te testen waar verbonden voertuiggegevens en “boze berichten op sociale media” aangeven dat ze mogelijk niet goed werken.

  “Het enige wat ze de hele dag zullen doen, is ze gaan bekijken om te zien waar ze falen en waarom”, vertelde Palmer aan de outlet. “Er zijn veel pluggen, maar sommige zijn oud en hebben niet de kwaliteit of betrouwbaarheid die we willen. Meer dan 99,5 procent van de klanten stapt in een oplader en krijgt een lading. Daar zijn we blij mee. Maar een aantal minder dan dat krijgt een lading de eerste keer dat ze opladen.”

  Het bedrijf legt naar verluidt de laatste hand aan de details van het programma, maar hoopt tegen het einde de eerste groep Charge Angels op de weg te hebben. van het jaar. Hoe dan ook, het is een slimme zet voor een autofabrikant die een netwerk heeft van ongeveer 63.000 opladers in de VS, maar uiteindelijk afhankelijk is van bedrijven als Electrify America en ChargePoint voor die infrastructuur.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]