More

  The Morning After: Google biedt mogelijk een Pixel Phone-abonnementsbundel aan |

  Array

  Ben je klaar voor een nieuwe Pixel-telefoon? Na Apple’s iPhones en Samsung’s Galaxy-apparaten (zowel opvouwbaar als, eh, statisch), zijn Google’s telefoons van eigen bodem waarschijnlijk de derde meest interessante familie van smartphones.

  Misschien komt dat omdat Google doorgaans eerder in software en verwerkingstrucs leunde dan spec wars, zowel om functies aan te bieden die nergens anders te vinden zijn (zoals de AI-telefoonassistent) en om zijn cameravaardigheden te versterken.

  Nu heeft het bedrijf ons laten zien hoe de Pixel 6 eruit ziet, en een beetje van wat te verwachten, maar lekken hebben de afgelopen dagen nog een paar weetjes opgeleverd.

  Eén lek suggereert dat er een nieuwe abonnementsbundel zou kunnen verschijnen, die een nieuwe Pixel-telefoon – niet noodzakelijk het nieuwe vlaggenschip – zal combineren met een heleboel Google-abonnementsservices, waaronder YouTube premium, Google One en Play Pass. Dit zou allemaal in een enkele maandelijkse betaling resulteren, hoewel het lek geen prijs biedt.

  Het betekent dat Google een scala aan diensten zou kunnen aanbieden, vergelijkbaar met de One-bundel van Apple — met de kosten van uw smartphone op één hoop gegooid. Laten we afwachten hoe Google het prijst.

  — Mat Smith

  Burger King’s Impossible Nuggets gaan deze week in de uitverkoop.

  Vanaf vandaag.

  The will-ight-chain-the-fast-the-food-afterDe bundel zal in de eerste helft van 2022 ook op iOS en Android verschijnen, hoewel we zouden aanraden om een ​​Bluetooth-controller te kopen als de mobiele versies je verleiden.

  Verwacht grote grafische upgrades – en hopelijk wat kwaliteit- of-life verbeteringen wanneer de updates landen. Rockstar is van plan om de originele versies van GTA III, Vice City en San Andreas vanaf volgende week uit de digitale winkels te verwijderen.

  Lees verder.

  Google voegt een gitaartuner toe aan Zoeken

  Je kunt deze oproepen op mobiel en desktop.

  Smartphones hebben het gemakkelijker dan ooit gemaakt om te stemmen je gitaar. Er zijn talloze tuning-apps of je kunt de Google Assistent zelfs vragen om je instrument te stemmen. Nu heeft Google het proces nog pijnlozer gemaakt door een chromatische tuner direct in Zoeken te starten – een app of spraakopdrachten zijn niet nodig.

  Ga door met lezen.

  Sony en TSMC gaan mogelijk samenwerken om wereldwijde chiptekorten aan te pakken

  Een gezamenlijke fabriek zou kunnen helpen meer camera’s en auto’s te produceren.

  Globale chiptekorten kunnen binnenkort tot onverwachte team-ups leiden. Volgens Nikkei-bronnen “overwegen” Sony en TSMC de gezamenlijke oprichting van een halfgeleiderfabriek.

  De Japanse regering zou naar verluidt tot de helft van de investering van $ 7 miljard dekken.

  Een gezamenlijke fabriek zou niet verrassend zijn. Sommige analisten verwachten dat het wereldwijde chiptekort tot 2023 zal aanhouden. Het zou Sony, TSMC en de grotere Japanse technologie-industrie kunnen helpen om van het tekort te herstellen, om nog maar te zwijgen van meer stabiliteit – en minder zorgen over spanningen tussen China en de VS die de productie in Taiwan bedreigen.

  Lees verder.

  De grootste nieuwsberichten die je misschien hebt gemist

  Instagram moedigt tieners aan om ‘een pauze te nemen’

  Hitting the Books: Hoe Los Angeles een ‘Freewaytopia’ werd

  Blue Origin stelt de ruimtevlucht van William Shatner uit tot 13 oktober

  Aanbevolen literatuur: restaurants versus apps voor het bezorgen van eten

  ICYMI: alles wat u moet weten over de nieuwe Surface-apparaten van Microsoft

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]