More

  Instagram test in-app-meldingen voor serviceonderbrekingen |

  Array

  Een week na een enorme Facebook-storing waardoor alle apps van het sociale netwerk meer dan zes uur offline waren, zegt Instagram dat het meldingen aan het testen is die gebruikers waarschuwen voor “tijdelijke problemen”, zoals storingen of andere technische problemen.

  De nieuwe meldingen verschijnen in de activiteitenfeed van gebruikers, naast andere in-app-meldingen. De berichten kunnen worden gebruikt om gebruikers op de hoogte te stellen van specifieke problemen, zoals het niet werken van het uploaden van verhalen, of een meer wijdverbreid probleem, zoals de twee storingen van vorige week. Belangrijk is dat Instagram zegt dat het niet van plan is gebruikers op elk probleem te wijzen, maar dat het een bron van wijdverbreide verwarring kan zijn.

  “We sturen niet elke keer dat er een storing is, een melding. maar als we zien dat mensen in de war zijn en op zoek zijn naar antwoorden, zullen we bepalen of zoiets kan helpen om dingen duidelijker te maken’, schreef Instagram in een blogpost. Het bedrijf voegde eraan toe dat het de functie de komende maanden in de VS test.

  dims?image_uri=https%3A%2F% 2Fs.yimg.com

  Volgens Instagram is de functie bedoeld om het voor gebruikers gemakkelijker te maken om begrijpen waarom een ​​bericht mogelijk is verwijderd en of ze al dan niet het risico lopen een account helemaal te verliezen. Hoewel de app gebruikers in het verleden op de hoogte heeft gesteld wanneer een bericht is gelabeld of verwijderd, heeft het bedrijf niet altijd goed werk geleverd door mensen te laten weten welk beleid ze hebben geschonden. De Oversight Board heeft Facebook herhaaldelijk verteld dat het de regels aan gebruikers beter moet uitleggen, en de accountstatus zou hen daarbij kunnen helpen.

  Accountstatus zou de app ook kunnen helpen om een ​​meer Instagram-specifiek probleem aan te pakken. probleem: zorgen over ‘schaduwbanning’. Instagram zegt dat het “in de komende maanden” van plan is de accountstatus bij te werken om mensen te laten weten “hoe hun inhoud wordt gedistribueerd en aanbevolen over verschillende delen van Instagram”.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]