More

  Gogoro lanceert zijn technologie voor het verwisselen van batterijen in China |

  Array

  Gogoro heeft aangekondigd dat zijn hot-swappable batterijtechnologie in China is aangekomen en tot nu toe compatibel zal zijn met twee lokale scootermerken. Het is de eerste grootschalige uitbreiding van het bedrijf, nadat het eerder dit jaar had beloofd zijn scooters en technologie buiten Taiwan te brengen.

  In mei kondigde het bedrijf een samenwerking aan met het Chinese Yadea, de grootste fabrikant van elektrische tweewielers in de wereld, en DJC, een andere Chinese scootergigant. “De lancering van vandaag in China, ‘s werelds grootste tweewielige markt met meer dan 300 miljoen rijders, is een belangrijke mijlpaal voor alle steden”, zegt Gogoro-oprichter en CEO, Horace Luke.

  Gisteren hebben beide bedrijven elektrische scooters onthuld die zijn ontworpen om te werken met Gogoro’s hot-swappable batterijen, onder de naam “Huan Huan” in China. Yadea kondigde twee voertuigen aan die “deel zullen uitmaken van een groter portfolio van Gogoro-aangedreven voertuigen, terwijl DJC de wraps van zijn eigen prototype, Gogoro-aangedreven scooter, nam. 

  Gogoro

  Gogoro is het grootste scooterbedrijf in Taiwan, maar staat vooral bekend om zijn unieke technologie voor verwisselbare batterijen waarmee gebruikers het gebruikelijke wachten op een lading kunnen vermijden. Het systeem stelt gebruikers in staat om scooters zonder batterij te kopen, waardoor de eerste aankoop goedkoper is. Gebruikers “huren” dan batterijen via een abonnement en worden afgerekend per Ah verbruikte elektriciteit. Wanneer hun batterij bijna leeg is, kunnen ze naar een “GoStation” gaan en verwissel voor een vers opgeladen exemplaar in slechts zes seconden. Het bedrijf gebruikt cloudtechnologie om ervoor te zorgen gebruikers gemakkelijk batterijen kunnen vinden en dat ze het energienetwerk niet overbelasten.

  De scooters komen op een goed moment in China, dat wetgeving heeft aangenomen om tegen 2025 tot 250 miljoen gas- en dieselaangedreven voertuigen uit de roulatie te nemen De lancering zou ook kunnen dienen als een test van Gogoro’s batterijwisseltechnologie voor toekomstige uitbreidingen over de hele wereld.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]