More

  Facebook’s Audio-hub voor podcasts, live chats en meer is nu live |

  Array

  Facebook heeft de afgelopen maanden veel aandacht besteed aan audio. Nu brengt het die functies samen. Gebruikers hebben toegang tot een audiohub in de mobiele app van Facebook, van waaruit ze toegang hebben tot podcasts, live audioruimtes en korte clips.

  Het bedrijf heeft de hub stilletjes uitgerold op iOS en Android, zoals TechCrunch opmerkt. Alle Amerikaanse gebruikers van 18 jaar en ouder zouden de optie vanaf vandaag op het tabblad Kijken moeten zien.

  Facebook lanceerde aanvankelijk in juli live audio rooms, zijn concurrent Clubhouse en Twitter Spaces. Er staat dat alle geverifieerde publieke figuren en makers nu live audioruimtes kunnen hosten, niet alleen die in de VS. Alle Facebook-groepen kunnen ook audiodiscussies voeren. Het bedrijf test de mogelijkheid om audioruimtes te maken op Android (tot nu toe was dit alleen een functie voor iOS) en je kunt de gesprekken op desktop beluisteren.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege je privacy voorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  De korte Soundbites-audioclipfunctie bevindt zich nog in de bètafase, hoewel Facebook van plan is deze in de komende weken breder uit te rollen in de VS. Daarnaast heeft het bedrijf gewerkt aan maatregelen, zoals technologie die automatisch schadelijke inhoud markeert, om audio te detecteren en actie te ondernemen tegen audio die in strijd is met de communautaire normen. Gezien de geschiedenis van Facebook als broedplaats voor verkeerde informatie, zal dat een belangrijk probleem zijn om aan te pakken nu het bedrijf verder gaat met audio.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]