More

  Aspirant-kunstenaars: beheers digitale tekenvaardigheden voor slechts $ 35 |

  Array

  Als je manga, anime en stripboeken waardeert vanwege de kunstvormen die ze zijn, heb je waarschijnlijk al een paar ideeën voor een eigen personage of verhaal. Hoewel er veel lagen zijn in dit soort verhalen, weten fans dat de beelden hen tot leven brengen. Elk ingewikkeld detail is belangrijk, en dat maakt digitaal tekenen zo’n dynamische en unieke vaardighedenset.

  Probeer manga en stripboeken te tekenen met inzichten uit de 2022 Premium School of Digital Art-bundel, te koop voor $35 nu. Voor minder dan $ 4 per cursus, beschouw deze bundel als uw privé kunstacademie, die alles omvat, van het navigeren door Clip Studio Paint tot ingewikkelde tekentechnieken. Aan het einde van de 10 lessen ben je uitgerust om te beginnen met het maken en vertellen van je eigen verhalen met meerdere personages.

  Begin met de beginnerscursus over Clip Studio Paint, een industriestandaard digitaal tekenprogramma. Ontdek de vele functies, van penselen tot kleurgereedschappen, en ga dieper in op de robuuste mogelijkheden die deze software te bieden heeft. Later volg je lessen over Clip Studio Paint Pro/Ex (voorheen Manga Studio 5), de meer geavanceerde versie met extra creatieve mogelijkheden.

  Wat betreft de kunst van het tekenen zelf, je zult geschoold worden bij het maken van Japanse manga- en anime-personages van alle stijlen (er zijn veel varianten). Je leert de principes, zodat je personages er altijd authentiek uit zullen zien, zelfs als je je in je eigen persoonlijke stijl waagt. De lessen zijn gedetailleerd: anatomie tekenen is moeilijk, maar je hebt 16 uur les over het tekenen van karakterskeletten om je te ondersteunen. Ontdek een stapsgewijze handleiding om superhelden tot leven te brengen, zodat je strips er net zo dynamisch en cool uitzien als het idee in je hoofd.

  Van fysiek kleuren met copic-markers tot het digitaal schilderen van fantasiekunst, deze cursus bundel is de gids voor beginners tot gevorderden die elke beginnende manga- of stripboekartiest nodig heeft. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de juiste digitale tekenvaardigheden je snel van fan naar maker kunnen brengen. Ontvang de 2022 Premium School of Digital Art-bundel voor $ 35, of minder dan $ 4 per cursus.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden over de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]