More

  Apple’s MacBook Air M1 keert terug naar recorddiepte van $ 850 bij Amazon |

  Array

  Apple’s MacBook Air M1 combineert kracht en draagbaarheid in een slank pakket, waardoor het een van de beste laptops is die we voor de meeste mensen hebben geprobeerd. Het begint normaal bij $ 999, maar Amazon heeft de prijs opnieuw verlaagd naar $ 850. Dat is voor het 256 GB-model, maar het 512 GB-model kost ook $ 150, waardoor het op $ 1.099 komt. We hebben deze korting de afgelopen maanden behoorlijk snel zien komen en gaan, dus dit is een goed moment om de laptop te pakken als je wilt upgraden naar een dagelijkse driver.

  Koop MacBook Air M1 (256 GB) bij Amazon – $ 850 Koop MacBook Air M1 (512 GB) bij Amazon – $ 850

  De Air M1 verdiende een score van 94 van ons toen hij ongeveer een jaar geleden uitkwam, mede dankzij het dunne en lichte ontwerp, heerlijk Retina-display, comfortabel toetsenbord en trackpad en indrukwekkende prestaties. De eerste komt van Apple’s M1-chipset en je merkt meteen de prestatiewinst als je uit een oudere MacBook komt. De laptop ontwaakt vrijwel onmiddellijk wanneer je het deksel opent, native apps werken soepel en de machine reageert over het algemeen behoorlijk. De GPU-prestaties zijn ook beter – hoewel we nog steeds geen intense games op de Air M1 zouden spelen, kan hij Apple Arcade-titels en zelfs Fortnite gemakkelijk aan.

  We waarderen ook hoe stil de MacBook Air M1 is omdat er geen ventilator in zit. Je hoort geen constant gezoem wanneer je de laptop op de proef stelt, en je kunt dit tot 16 uur doen omdat de machine een uitstekende batterijduur heeft. De grootste problemen waarmee u te maken krijgt op de Air M1 zijn de schamele 720p-webcam en de twee USB-C-poorten, waarvan de laatste betekent dat u nog een tijdje met de dongle zult leven. Maar als je die kleine overtredingen aankunt, krijg je nog steeds een solide laptop die je bijna overal mee naartoe kunt nemen in de MacBook Air M1.

  Volg @Deals op Twitter voor de nieuwste technische deals en aankopen advies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]