More

  Apple’s AirPods Max-hoofdtelefoons zijn $ 100 korting bij Amazon |

  Array

  Met uitstekend geluid, solide ANC en een goede batterijduur hebben de AirPods Max-hoofdtelefoons van Apple veel te bieden. Als je een paar hebt bekeken, maar de prijs van $ 549 moeilijk te slikken vindt, let dan op. Amazon verkoopt nu de AirPods Max in alle kleuren voor $ 100 korting op $ 449, de goedkoopste prijs die we op de site hebben gezien.

  Koop AirPods Max bij Amazon – $ 449

  De AirPods Max maakte onze nieuwste lijst met favoriete hoofdtelefoons, dankzij hun hoge geluidskwaliteit, effectieve ruisonderdrukking en betrouwbare bedieningselementen. Ze hebben een opvallend ontwerp en ondanks dat ze iets zwaarder zijn dan de WH-1000XM4-blikken van Sony, zijn ze comfortabel om te dragen dankzij de ademende mesh-stof en de grote oorschelpen. Ze hebben een roterende kroon om het geluid te regelen dat gemakkelijk te gebruiken is, als je het eenmaal onder de knie hebt.

  Ze hebben een natuurlijker geluid dan andere hoofdtelefoons die we hebben geprobeerd, met bas die prominent is maar niet overheersend. Het ANC op het WH-1000XM4-model van Sony is iets effectiever, maar de AirPods Max zijn dichtbij en blokkeren de meeste omgevingsgeluiden. Net als andere AirPods-modellen kun je met de Transparantiemodus ANC snel uitschakelen en deelnemen aan gesprekken. Een van de belangrijkste nadelen is het ontbreken van verliesvrije audio-ondersteuning, maar ze werken wel met ruimtelijke audio van Dolby Atmos op de meeste Apple-apparaten.

  In feite schitteren de AirPods Max echt als je deel uitmaakt van het Apple-ecosysteem. Met zijn H1-chip kan hij bijvoorbeeld snel koppelen met en schakelen tussen een iPhone en een Mac, zodat je snel van het aannemen van een oproep naar het bewerken van video gaat. De normale prijs van $ 549 is echter veel om te betalen voor dat gemak, dus de korting van $ 100 van Amazon biedt een goede gelegenheid om een ​​paar op te halen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]