More

  Amazon’s nieuwe thuiswerkbeleid: laat individuele teams beslissen |

  Array

  Amazon stelt individuele directeuren in staat om te beslissen hoe vaak hun teams op afstand kunnen werken als onderdeel van het nieuwste terugkeer-naar-kantoorplan. Net als Apple, Facebook en Google had het bedrijf recentelijk gepland dat zijn bedrijfsmedewerkers begin 2022 weer op kantoor zouden komen. Op dat moment zei Amazon dat de verwachting was dat de meesten minstens drie dagen per week aan het werk zouden komen. Het bedrijf erkent de aanhoudende complexiteit van de pandemie en heeft besloten een flexibelere aanpak te hanteren.

  “We verwachten dat er teams zullen zijn die voornamelijk op afstand blijven werken, anderen die een combinatie van op afstand en in het kantoor, en weer anderen die zullen beslissen dat klanten het beste geholpen kunnen worden als het team voornamelijk op kantoor werkt”, zei Amazon CEO Andy Jassy in een e-mail aan de werknemers die het bedrijf online deelde.

  Het bedrijf verwacht dat de meeste teams zullen een paar weken nodig hebben om hun respectievelijke plannen te ontwikkelen en te communiceren. Zodra ze klaar zijn, verwacht Amazon dat ze details zullen delen vóór 3 januari, de datum die het bedrijf eerder had vastgesteld voor werknemers om terug te keren naar kantoor. Van alle heropeningsplannen voor kantoren die we de afgelopen maanden gedetailleerd hebben gezien, lijkt die van Amazon de meest redelijke tot nu toe. Factoren zoals variërende vaccinatiepercentages en caseloads in verschillende steden en staten hebben het moeilijk gemaakt om te voorspellen hoe de pandemie zich zal blijven ontwikkelen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]