More

  Verander je virtuele achtergrond met deze $29 app |

  Array

  Terwijl bedrijven een fulltime terugkeer naar persoonlijke aanwezigheid verplicht stellen, is het hybride werkmodel niet meer weg te denken. Thuiswerken is onmiskenbaar handig, maar naar kantoor gaan heeft zijn voordelen. Een van die voordelen is dat u de juiste achtergrond heeft voor al uw virtuele vergaderingen, presentaties en interviews. Maar maak je geen zorgen als je thuiskantoor, keukentafel of hotelkamer er niet werkklaar uitziet – je kunt een levenslang abonnement op XSplit VCam Premium krijgen voor $ 29 en het uiterlijk van je omgeving aanpassen met slechts een paar klikken. Deze app-extensie is compatibel met zowel macOS als Windows en kan je achtergrond verwijderen, vervangen en vervagen zonder een groen scherm of andere luxe apparatuur.

  Of u nu deelneemt aan een belangrijke vergadering, een presentatie geeft op YouTube of een videopodcast host, XSplit VCam zorgt ervoor dat uw cohorten niets kunnen zien alles waar je liever niet naar kijkt. Gebruik de verstelbare schuifregelaar om je omgeving te vervagen, zodat niemand die stapel wasgoed op je bed kan zien, of je natuurlijke achtergrond volledig verdoezelen als je dat liever hebt.

  Je kunt ook de scène achter je vervangen en alles gebruiken in plaats daarvan van een foto of webpagina naar een videobestand of YouTube-clip. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker voor u om overal te werken of te chatten, maar het geeft u ook creatieve vrijheid om zowel presentaties als gesprekken te verbeteren.

  Op het werk synchroniseert XSplit VCam met populaire vergaderoplossingen inclusief Webex- en Windows-toepassingen. Deze geavanceerde technologie werkt ook met uw mobiele apparaat, zodat u uw achtergrond onderweg kunt aanpassen.

  Geniet van een hoogwaardige video-ervaring met 24/7 ondersteuning wanneer u deze levenslange aanbieding krijgt abonnement. Koop de XSplit VCam Premium voor Mac en Windows voor $ 29, of 51 procent korting.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden voor de nieuwste hoofdtelefoons , gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]